Wat Is De Beste Browser Om Te Gebruiken Op Een Windows-laptop?

Wat Is De Beste Browser Om Te Gebruiken Op Een Windows-laptop?
Wat Is De Beste Browser Om Te Gebruiken Op Een Windows-laptop?

Video: Wat Is De Beste Browser Om Te Gebruiken Op Een Windows-laptop?

Video: Wat Is De Beste Browser Om Te Gebruiken Op Een Windows-laptop?
Video: Top 5 Best Web Browsers (2021) 2024, Mei
Anonim

Surfen op internet is de belangrijkste bezigheid van veel thuisgebruikers. Maar het is onmogelijk om gewoon het internet te nemen en te "openen". Om het web te bekijken, heb je een speciaal programma nodig dat de code van elke pagina verwerkt en iets moois of minder moois op het scherm weergeeft …

Wat is de beste browser om te gebruiken op een Windows-laptop?
Wat is de beste browser om te gebruiken op een Windows-laptop?

Een browser (een programma om webpagina's te bekijken) is meestal standaard aanwezig in elk besturingssysteem, op een computer, laptop, tablet, smartphone. Maar ervaren gebruikers geven er de voorkeur aan om de standaardbrowser als secundaire browser te gebruiken en een andere als hoofdbrowser.

Op een laptop vindt u meestal het Windows-besturingssysteem, dat al Internet Explorer heeft. Vertrouw niet op de reclamebeloftes van de fabrikant dat IE snel en veilig is. De meeste systeembeheerders vinden het in de eerste plaats gewoon erg onveilig, dus let op de browsers Opera, Mozilla Firefox, Google Chrome.

Het is moeilijk om een van de vermelde browsers ondubbelzinnig te prijzen of te berispen. Zo wordt Opera gewaardeerd door gebruikers van mobiele apparaten en Mozilla Firefox en Google Chrome door laptop- en computerbezitters. Elk van de vermelde browsers heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus u moet proberen ze allemaal te gebruiken en de meest comfortabele voor uzelf te kiezen. Misschien is er maar één ding dat geadviseerd kan worden: als de snelheid van de browser en de beveiliging ervan belangrijk voor je zijn, begin dan deze groep programma's te bestuderen met Opera en Google Chrome, maar als je een ontwikkelaarstool nodig hebt die kan worden aangepast, dan is Mozilla Firefox de oplossing. beste keuze. Maar gewone gebruikers zouden ook browserextensies moeten gebruiken. Allereerst moet u letten op plug-ins die advertenties blokkeren, die zijn gevuld met de meeste webpagina's. Het gebruik van een dergelijke add-on maakt het veel gemakkelijker en comfortabeler om kennis te maken met de gevonden informatie. Dit is vooral belangrijk voor eigenaren van laptops en netbooks, als u online op een openbare plaats moet gaan, want als veel geanimeerde banners niet worden geladen bij het openen van een webpagina, gaat het openen ervan veel sneller.

Nuttig advies: update uw browser zodra er updates voor worden uitgebracht, anders neemt de kans op een virus aanzienlijk toe.

Natuurlijk zijn er naast de bovenstaande browsers nog andere, maar naar mijn mening is het de moeite waard om te beginnen met Opera, Mozilla Firefox of Google Chrome. Over de rest vertel ik je wat later.

En voor de duidelijkheid, een grappige foto, die in het algemeen de mening van de meerderheid van de geletterde gebruikers weerspiegelt:

каким=
каким=

Ter referentie: naast de hierboven genoemde browsers gebruiken veel gebruikers actief de browser die Yandex heeft "gemaakt", maar we moeten niet vergeten dat dit slechts een licht gewijzigde Chrome is, zoals Opera, die er onlangs ook op is gebaseerd.

Aanbevolen: