Hoe Schrijf Je Een Inscriptie Op Een Foto?

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Inscriptie Op Een Foto?
Hoe Schrijf Je Een Inscriptie Op Een Foto?

Video: Hoe Schrijf Je Een Inscriptie Op Een Foto?

Video: Hoe Schrijf Je Een Inscriptie Op Een Foto?
Video: Подготовка фото для гравировки в фотограв Preparing for photo engraving in fotograv 2024, Mei
Anonim

De keuze van professionals neigt altijd naar het product dat het meest geschikt is voor frequent gebruik. De meesten van hen gebruiken de Adobe Photoshop pixelart-editor om prachtige inscripties op afbeeldingen te maken.

Hoe schrijf je een inscriptie op een foto?
Hoe schrijf je een inscriptie op een foto?

Noodzakelijk

Adobe Photoshop-software

instructies:

Stap 1

Start de grafische editor door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad. Om het bestand te openen, gebruikt u de sneltoets Ctrl + O of dubbelklikt u op een leeg werkoppervlak. Selecteer in het geopende venster het bestand en druk op de Enter-toets.

Stap 2

Om tekst toe te voegen, gebruikt u het gereedschap met dezelfde naam of drukt u op de toets met de Latijnse letter T. Om de kleur van de gemaakte inscriptie te selecteren, klikt u op het kleurveld in het bovenpaneel van de editor of drukt u op de D-toets.

Stap 3

Schakel over naar het gereedschap Verplaatsen - een van de meest gebruikte. Klik in het bovenste menu op "Venster" en selecteer "Symbool". Selecteer in de lijst die wordt geopend een willekeurig lettertype en elke lettergrootte van de tekst. U kunt een lettertype selecteren door eenvoudig op te drukken, de grootte van het geselecteerde lettertype kan op elk moment worden gewijzigd.

Stap 4

Voor de schoonheid van de gemaakte gecombineerde afbeelding, kunt u een of meer inscripties toevoegen. Om effecten toe te voegen aan elk van de bestaande labels, gaat u naar het lagenpaneel en klikt u op de knop met de Latijnse letter F. In het contextmenu kunt u een groot aantal effecten selecteren.

Stap 5

Het bewerken van een label kan worden voltooid door het type tekst en de bijbehorende kenmerken (cursief, onderstreept of vet) te wijzigen. Neem vervolgens het gereedschap Verplaatsen en zoek de exacte locatie voor uw belettering.

Stap 6

Voordat u het bestand op uw harde schijf opslaat, moet u beslissen in welk formaat u het wilt opslaan. Voor verdere bewerking wordt aanbevolen om het oorspronkelijke formaat voor Photoshop - PSD te gebruiken. U kunt het opslagvenster oproepen door op de sneltoets Ctrl + S (menu-item "Opslaan") of Ctrl + Shift + S (menu-item "Opslaan als") te drukken.

Stap 7

Voer in het geopende venster een nieuwe bestandsnaam in en klik op de knop "Opslaan". Om in andere formaten op te slaan, selecteert u bijvoorbeeld jpeg in de regel "Bestandstype" en drukt u op de Enter-toets.

Aanbevolen: