Een Eenmalig Wachtwoord Krijgen

Inhoudsopgave:

Een Eenmalig Wachtwoord Krijgen
Een Eenmalig Wachtwoord Krijgen

Video: Een Eenmalig Wachtwoord Krijgen

Video: Een Eenmalig Wachtwoord Krijgen
Video: Wachtwoord vergeten, wat nu? - Vraag het Google #30 2024, Mei
Anonim

Het internetbankieren wordt steeds populairder en wijdverbreid. Dit kan worden verklaard door het feit dat het gebruik van zowel creditcards als debetkaarten door inwoners van het land is toegenomen. Vanwege de toegenomen interesse in financiering door bankgebruikers, hebben fraudeurs een soort opwinding om gemakkelijk geld te krijgen. Om de acties van fraudeurs jegens consumenten van bankdiensten te verminderen, werd een systeem gecreëerd voor het autoriseren van kaartgebruikers met behulp van eenmalige wachtwoorden.

Een eenmalig wachtwoord krijgen
Een eenmalig wachtwoord krijgen

Noodzakelijk

Manieren om eenmalige wachtwoorden te krijgen

instructies:

Stap 1

Elke gerenommeerde bank biedt internetbankieren aan voor iedereen die gebruik maakt van de diensten van deze bank. Voor een gemakkelijke overdracht van geld of het betalen van rekeningen zonder de computer te verlaten, hebben de ontwikkelaars van het internetsysteem van de bank een machtiging op de site gecreëerd met behulp van eenmalige wachtwoorden, die alleen kunnen worden verkregen door de eigenaar van een plastic kaart. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de service van Alfa-Bank.

Stap 2

Om toegang te krijgen tot de Alfa-Click Internetbank, moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren, evenals een eenmalig wachtwoord, dat u op uw gsm-nummer kunt ontvangen. Op zijn beurt werd het telefoonnummer aan uw kaart gekoppeld toen deze werd geregistreerd. De tekst van het bericht bevat het wachtwoord voor het invoeren van Alfa-Click.

Stap 3

Nadat u met succes bent ingelogd op uw Alfa-Click-profiel, moet u bij het uitvoeren van transacties op de rekening ook eenmalige wachtwoorden invoeren. Het ontvangen van een eenmalig wachtwoord gebeurt door op de knop "Wachtwoord ophalen" te klikken, na enkele seconden ontvangt uw telefoon een sms-bericht met het wachtwoord.

Stap 4

Het is vermeldenswaard dat alle acties die u uitvoert in het Alfa-Click-systeem versleuteld zijn, maar wees altijd waakzaam bij het eerste vermoeden van een plotselinge verandering in uw rekeningsaldo.

Aanbevolen: