Hoe De Quarantaine Te Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe De Quarantaine Te Wissen
Hoe De Quarantaine Te Wissen

Video: Hoe De Quarantaine Te Wissen

Video: Hoe De Quarantaine Te Wissen
Video: Hoe werkt quarantaine (COVID-19)? 2024, Mei
Anonim

Correct en veilig werken op internet zonder het gebruik van antivirussoftware is niet mogelijk. Veel gebruikers hebben een vraag: wat is quarantaine in antivirus? Elke antivirus heeft een back-upopslag voor verdachte objecten die quarantaine wordt genoemd. Deze opslag dient tijdig te worden schoongemaakt.

Hoe de quarantaine te wissen
Hoe de quarantaine te wissen

Noodzakelijk

Computer of laptop met geïnstalleerd antivirussysteem van elke fabrikant. De versie maakt niet uit, het zal in ieder geval nodig zijn om het virus uit quarantaine te halen

instructies:

Stap 1

Zet de computer aan en wacht tot alle werkende componenten volledig zijn geladen. Antivirus duurt meestal langer om te laden dan andere programma's van het autorun-systeem, dus je moet geduld hebben.

Stap 2

Verbinden met het internet. Wacht tot de verbinding wordt verbroken, waarna alle geopende systeemvensters verdwijnen.

Stap 3

Open het hoofdvenster van het antivirusprogramma. Het pictogram bevindt zich in de lade (linksonder in het scherm, naast de klok).

Stap 4

Zoek het menu-item van het programma, dat "quarantaine" wordt genoemd. U ziet een lijst met objecten die daar zijn geplaatst. Dit zijn dubieuze bestanden die het systeem verdacht maken van besmetting. Het programma zal dergelijke bestanden niet behandelen, en u moet het niet dwingen om dit te doen. Als het bestand in deze opslag terechtkomt, is de beste oplossing om het virus uit quarantaine te halen. Als u slechts een paar verdachte items wilt verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u "Verwijderen" in het menu dat wordt geopend. Met de toetscombinatie ctrl + A (lat.) kunt u alle in quarantaine geplaatste objecten selecteren en bulksgewijs verwijderen.

Aanbevolen: