Hoe Kom Je Uit De Gewoonte Van De Computer?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Uit De Gewoonte Van De Computer?
Hoe Kom Je Uit De Gewoonte Van De Computer?

Video: Hoe Kom Je Uit De Gewoonte Van De Computer?

Video: Hoe Kom Je Uit De Gewoonte Van De Computer?
Video: How To Connect an XLR Mic to Computer for Beginners 2024, April
Anonim

In de moderne wereld, in de wereld van informatietechnologie, in een steeds voortschrijdende draaikolk van ideeën, is er plaats voor negatieve gevolgen, zoals afhankelijkheid van een computer. Tegenwoordig lijden veel mensen omdat ze het gevoel van minderwaardigheid niet kunnen overwinnen dat ontstaat als ze overdag niet achter de computer werken. Natuurlijk is alles niet zo serieus als het gaat om het checken van e-mail of twee uur besteed aan sociale netwerken, maar wat moeten die miljoenen mensen die betrokken zijn bij computerspelletjes en zelfs hun huis niet verlaten, doen?

Hoe kom je uit de gewoonte van de computer?
Hoe kom je uit de gewoonte van de computer?

Noodzakelijk

bioscoop, boeken, theater, ticket

instructies:

Stap 1

Om uit de gewoonte van een computer te komen, is het helemaal niet nodig om hem weg te gooien of te verkopen, maar als je serieuze problemen hebt, dan is dit in zekere zin een oplossing. Maar het is beter om het volgende te doen: verzamel alle draden, doe ze in aparte zakken, pak de monitor, systeemeenheid, muis en toetsenbord in. Breng je gedemonteerde computer naar een goede vriend. Leg hem uit dat je je niet wilt laten afleiden door onzin, omdat je zoveel niet-gerealiseerde ideeën hebt.

Stap 2

Denk daarna goed na over wat je nog lang wilt doen, maar je hebt altijd geen vrije tijd. Ga sporten, niet op het niveau van een amateur, maar echt. Het zal veel van uw tijd kosten. Nodig de persoon die je leuk vindt uit op een date, ga naar de bioscoop, bowlen, theater. Begin interesse te krijgen in het leven om je heen.

Stap 3

Koop een huisdier, als je ervoor zorgt, vliegen de dagen ongemerkt voorbij. Neem hem mee naar trainingen en tentoonstellingen voor dieren, wandel minimaal 2 keer per dag met hem.

Stap 4

De zekerste manier om uw afhankelijkheid van een computer te verliezen, is door ergens op vakantie te gaan, te kiezen welk resort u leuk vindt - skiën of strand, en voel u vrij om op pad te gaan. Maar het is nog beter als je weggaat van de bewoonde wereld, naar de datsja van je grootmoeder, waar je door de open ruimtes kunt lopen, bessen rechtstreeks uit de struik kunt eten en iets kunt planten.

Stap 5

Bent u niet toe aan drastische maatregelen, ga dan als volgt te werk. Houd bij welke bronnen op internet u het vaakst bezoekt. Download een speciaal programma van internet, waar u na installatie aangeeft welke sites u wilt blokkeren. Zodra u toegang probeert te krijgen tot deze bron, zal het programma uw computer vergrendelen.

Aanbevolen: