Hoe Maak Je Een Automatische Installatie Van Programma's

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Automatische Installatie Van Programma's
Hoe Maak Je Een Automatische Installatie Van Programma's

Video: Hoe Maak Je Een Automatische Installatie Van Programma's

Video: Hoe Maak Je Een Automatische Installatie Van Programma's
Video: Poort automatiseren – Installatie Chamberlain garagepoortopener 2024, April
Anonim

Bij het installeren van een besturingssysteem is het handig om een diskette met distributies van de benodigde programma's bij de hand te hebben, zeker als je het vaak moet doen. Bespaart aanzienlijk tijd als de installatie van programma's automatisch start wanneer u de schijf op uw computer activeert. Verschillende WPI-assemblages bieden deze mogelijkheid.

Hoe maak je een automatische installatie van programma's
Hoe maak je een automatische installatie van programma's

Noodzakelijk

WPI-programma

instructies:

Stap 1

Download en installeer de Windows Post-Installation Wizard op uw computer. Deze applicatie helpt de gebruiker om zijn eigen schijf te maken met automatische installatie van programma's. Zoek de knop "Opties" in het hoofdvenster van het programma en klik erop. Het hulpprogramma voor het configureren van de lijst met installatieprogramma's zonder toezicht wordt gestart. Als de standaard set WPI-programma's niet bij u past, voegt u de gewenste applicaties toe of verwijdert u met de knoppen Toevoegen en Verwijderen.

Stap 2

Geef een beschrijving van de toegevoegde programma's voor het geval een andere gebruiker uw schijf zal gebruiken. Configureer standaard startopties voor toepassingen of met een inactieve selectie. Als voor sommige van de geselecteerde programma's extra applicaties moeten worden geïnstalleerd, pas dan de afhankelijkheden aan. Registervermeldingen kunnen onderaan in hetzelfde instellingenvenster worden bewerkt.

Stap 3

Gebruik de knop Opslaan om de assembly te bewerken. Alle wijzigingen worden automatisch doorgevoerd in het bestand config.js vanuit de map wpiscripts. Dit bestand kan ook worden bewerkt met een gewoon kladblok. De WPI-assembly die u hebt gemaakt, kan nu naar schijf worden geschreven en vervolgens worden gebruikt wanneer er een complexe installatie van programma's nodig is. U kunt één applicatie uit de lijst installeren, als u zorgt voor de toewijzing van tijd om een gebruiker te selecteren.

Stap 4

Zodra u een bepaalde lijst met software in de automatische modus moet installeren, plaatst u de opgenomen schijf in de harde schijf van uw computer en wacht u tot deze automatisch start. Selecteer vervolgens "Install WPI" en markeer alle programma's die op een pc moeten worden geïnstalleerd.

Aanbevolen: