Hoe Te Overschrijven Vanaf Een Schijf

Inhoudsopgave:

Hoe Te Overschrijven Vanaf Een Schijf
Hoe Te Overschrijven Vanaf Een Schijf

Video: Hoe Te Overschrijven Vanaf Een Schijf

Video: Hoe Te Overschrijven Vanaf Een Schijf
Video: Timmertip 373 Hoe te contramallen 2024, April
Anonim

Elke gebruiker kan de informatie die op de schijf is opgenomen naar elk ander medium overbrengen. Om dergelijke handelingen uit te voeren is specifieke kennis van de werking van een computer niet nodig; alle handelingen worden vrij eenvoudig en zonder veel moeite uitgevoerd.

Hoe te overschrijven vanaf een schijf
Hoe te overschrijven vanaf een schijf

Het is nodig

Computer, cd/dvd-station

instructies:

Stap 1

Plaats de schijf waarvan u informatie wilt overschrijven in de schijf en wacht tot deze door het systeem wordt gedetecteerd. Zodra het medium klaar is voor gebruik, verschijnt het autorun-menu op het scherm, waarin u de optie "Openen" / "Openen om bestanden te bekijken" moet selecteren.

Stap 2

Als de autoload-functie is uitgeschakeld, kunt u als volgt naar de schijfinhoud navigeren. Open de map Mijn computer. Hier ziet u een pictogram voor de actieve schijf. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer de optie "Openen". U bevindt zich in de hoofdmap van de schijf. Nadat de inhoud van de media voor u beschikbaar is, kunt u deze kopiëren.

Stap 3

Maak een lege map op uw computer. Selecteer alle bestanden in de hoofdmap van de schijf en sleep ze vervolgens naar de map die u hebt gemaakt. Afhankelijk van de grootte van de gekopieerde bestanden, kan de overdracht enkele seconden tot enkele minuten duren. U kunt ook de inhoud van de schijf kopiëren.

Stap 4

Selecteer alle bestanden en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer "Kopiëren" (sneltoets "Ctrl + C"). Open de map die u eerder hebt gemaakt en klik er met de rechtermuisknop in. Vervolgens moet u de optie "Plakken" selecteren (sneltoets "Ctrl + V").

Stap 5

Nadat de inhoud van de schijf naar de gemaakte map is gekopieerd, kunt u deze overschrijven naar elk verwisselbaar medium. Houd er rekening mee dat de grootte van de media gelijk moet zijn aan (of groter dan) de grootte van de op te nemen bestanden. Om het gewicht van alle documenten te zien, selecteert u ze en klikt u met de rechtermuisknop op een bestand. Open het item "Eigenschappen". Hier ziet u het totale volume aan documenten. De informatie kan zowel op een cd als op een flashkaart worden vastgelegd.

Aanbevolen: