Hoe Maak Je Een Bed?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Bed?
Hoe Maak Je Een Bed?

Video: Hoe Maak Je Een Bed?

Video: Hoe Maak Je Een Bed?
Video: Hoe Maak Je Een Bed 2024, Mei
Anonim

In Minecraft bouwt, vecht en verkrijgt de speler niet alleen de benodigde materialen. Hij leeft een vol leven en moet daarom eten en zelfs op bed rusten. Het comfortabele bed zorgt er ook voor dat je sneller de nacht doorkomt. Daarom moet elke speler die voor zijn personage zorgt, weten hoe hij een bed moet maken.

Hoe maak je een bed?
Hoe maak je een bed?

instructies:

Stap 1

Om een bed te maken, plaats je drie blokken wol in de middelste rij en drie blokken planken in de onderste rij op de werkbank.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

Je kunt planken van elk hout krijgen. Om wol te maken in Minecraft, neem je een schaar en ga je naar de schapen toe en druk je op de rechtermuisknop. Je kunt ook wol maken van vier draden en ze verzamelen van spinnen, maar de optie met schapen is meer tijdbesparend.

Stap 3

Met een kleurstof kan de vacht elke kleur worden gegeven. Ongeacht welke kleur je de materialen gebruikt, het bed zal rood zijn.

Stap 4

Wanneer het je lukt om het bed te maken, beslis dan waar je het neerzet. Deze plek moet veilig zijn, zodat kwaadaardige mobs je niet kunnen doden als je wakker wordt.

Stap 5

Om een bed in huis te plaatsen, moet je twee vrije blokken voor je gezicht hebben, aangezien dit de grootte van het bed is.

Stap 6

Het bed kan hangend gemaakt worden door twee blokken onder het bed weg te halen, stapelbed en zelfs dubbel.

Stap 7

Voor de veiligheid moet je het bed in Minecraft omringen met een voldoende aantal fakkels of lampen. Dit voorkomt dat mobs naast een slapend personage spawnen. Om te voorkomen dat monsters tijdens de slaap je huis binnenkomen, moet je ook voor de bescherming zorgen: plaats deuren en een hek, plaats vallen.

Stap 8

Nu het je is gelukt om een bed te maken in Minecraft, kun je ernaartoe lopen, met de rechtermuisknop op het kussen klikken en de nacht doorbrengen.

Aanbevolen: