Hoe Maak Je Een Bed In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Bed In Minecraft
Hoe Maak Je Een Bed In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Bed In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Bed In Minecraft
Video: How to make a bed in Minecraft- Hoe maak je een bed in Minecraft? 2024, Mei
Anonim

Minecraft is een enorme spelwereld die bestaat uit verschillende blokken. Bijna alle dingen die in het echte leven bestaan, kunnen erin worden gedaan. Een personage heeft een bed nodig om te rusten, net als een gewoon persoon. Dankzij dit item kan het personage de nacht overslaan en herstellen. Dat is de reden waarom veel spelers geïnteresseerd zijn in het maken van een bed in Minecraft.

Hoe maak je een bed in minecraft
Hoe maak je een bed in minecraft

Waarom heb je een bed nodig in Minecraft?

Het is veel interessanter om overdag te spelen dan 's nachts. Om niet in het donker door de kubuswereld te rennen, kun je al die tijd in bed slapen.

Je mag niet het bed van iemand anders gebruiken. Als je erin probeert te gaan liggen, verschijnt er een bericht dat de plaats is ingenomen. Daarom moet elke Minecraft-speler zelf een bed opmaken.

Het bed staat geweldig in het interieur van het huis van het personage, zorgt voor gezelligheid.

Hoe maak je een bed in Minecraft

Om een bed te maken, moet je drie blokken wol en planken voorbereiden.

Om planken te krijgen, kun je bomen hakken in het bos of de jungle. Houten blokken moeten in het werkvenster worden geplaatst en tot planken worden verwerkt.

Om wol te krijgen, moet je schapen vinden, ze vangen en scheren.

Schapen worden ook gefokt om grote hoeveelheden wol te produceren, wat nodig kan zijn voor het maken van vele andere dingen.

Om de twee dieren te lokken die nodig zijn om de kudde groot te brengen, moet je tarwe verbouwen, twee schapen lokken en ze in een hok plaatsen. Dieren moeten worden gefokt en soms geschoren, wol krijgen voor het maken van bedden en andere dingen.

Om een bed te maken in Minecraft, moet je drie stukken wol in de tweede rij en drie planken onderaan in het werkvenster plaatsen. De bovenste cellen moeten leeg zijn.

Waar plaats je het ingebouwde bed in het Minecraft-spel

Als je een bed voor jezelf hebt gemaakt in Minecraft, moet je het correct plaatsen.

Het bed beslaat twee blokken op het speelveld. Het kan overal worden geplaatst, behalve op glazen oppervlakken, sneeuw, zuigeroppervlak.

Je kunt het bed zelfs in de lucht laten hangen. Om een vliegend bed te maken, moet je na installatie twee blokken van onderaf uitslaan.

Ondanks dat de slapende speler automatisch wakker wordt als mobs naderen, moet de plek voor het bed veilig worden gemaakt. Om dit te doen, moeten er meerdere fakkels in de slaapkamer worden geplaatst.

Natuurlijk moet je het bed binnenshuis opmaken.

Om naar bed te gaan, moet je op de rechtermuisknop drukken om naar bed te gaan.

Het maken van een bed in Minecraft is dus vrij eenvoudig, maar voordat je het gaat maken, moet je een huis maken.

Aanbevolen: