Hoe De Printer Te Demonteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Printer Te Demonteren?
Hoe De Printer Te Demonteren?

Video: Hoe De Printer Te Demonteren?

Video: Hoe De Printer Te Demonteren?
Video: How to Change Printer Offline to Online | Fix Printer Offline Problem 2024, Mei
Anonim

Of het nu een printer of een MFP is, er zijn afdrukproblemen die rechtstreeks verband houden met storingen in de machine die niet kunnen worden opgelost door een standaard diagnostisch hulpprogramma. En dan is er maar één uitweg - repareren met penetratie in de ingewanden van het apparaat.

hoe de printer te demonteren?
hoe de printer te demonteren?

Noodzakelijk

schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Hier kunnen veel redenen voor zijn: de printkop is verstopt/droog, je moet de papiersensor schoonmaken, de invoer- en bewegingsmechanismen controleren, de printkop, vreemde voorwerpen verwijderen, een vastgelopen apparaat. Het ontwerp van de meeste printers is vergelijkbaar, vooral als we kijken naar modellen van hetzelfde bedrijf en dezelfde lijn.

Stap 2

De eerste stap is om de printkop naar de parkeerplaats te verplaatsen (geldt voor inkjetapparaten).

Stap 3

Open vervolgens het deksel en verwijder de cartridges.

Stap 4

Koppel vervolgens het apparaat los van het elektriciteitsnet en ga verder met het demonteren van de behuizing.

Stap 5

Maak de accessoirepanelen van de papiergeleider los. Neem een schroevendraaier in uw hand en verwijder de schroeven waarmee de buitenste plastic panelen van de behuizing zijn bevestigd.

Stap 6

Verwijder vervolgens de besturingskaart. Om dit te doen, draait u de schroeven los waarmee het aan het printerbed is bevestigd en koppelt u de draden los die ernaartoe gaan.

Stap 7

Draai vervolgens de schroeven los waarmee het bed is bevestigd en leg het opzij.

Stap 8

Koppel vervolgens de kabels naar de printkop los en verwijder deze uit de geleiders.

Stap 9

Alle eenheden van het apparaat zijn nu beschikbaar. Hiermee is de algemene demontagefase voltooid. Verder hangt het allemaal af van de specifieke storing en het printermodel.

Stap 10

De montage wordt ondersteboven uitgevoerd. De montage / demontage moet met uiterste voorzichtigheid worden uitgevoerd om meerdere sensoren niet te beschadigen. Anders kan het verrichte werk niet alleen nutteloos zijn, maar ook onherstelbare schade aan een reeds defecte printer veroorzaken.

Aanbevolen: