Hoe Maak Je Een Pistool In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Pistool In Minecraft
Hoe Maak Je Een Pistool In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Pistool In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Pistool In Minecraft
Video: QUALITY ARMORY || Plugin Tutorial [Nederlands/Dutch] 2024, Mei
Anonim

"Minecraft" is goed omdat je hier niet alleen een mijnwerker kunt zijn, verschillende bronnen kunt extraheren, of zelfs een krijger, en jezelf en je virtuele eigendom kunt beschermen tegen vijandige menigten en rouwende mensen. Als je wilt, krijg je ook je eigen vloot van militair materieel, die op vrijwel dezelfde manier werkt als in de echte wereld. Bovendien zijn voor veel van dergelijke machines geen speciale mods en plug-ins nodig. Bijvoorbeeld voor een kanon, dat je op elk moment in het spel kunt maken.

Dit pistool lijkt niet erg op het echte, maar het werkt net zo goed
Dit pistool lijkt niet erg op het echte, maar het werkt net zo goed

Noodzakelijk

  • - kasseien
  • - roodsteenstof
  • - repeaters
  • - knop
  • - water
  • - rode fakkels
  • - dynamiet

instructies:

Stap 1

De constructie van een dergelijk wapen is een zeer grootschalige en moeilijke taak om uit te voeren. Houd hier rekening mee wanneer u besluit het aan te pakken. Selecteer materialen voor een dergelijk product, afhankelijk van wat voor soort pistool je uiteindelijk wilt zien. Je hebt echter in ieder geval stevige blokken nodig (bijvoorbeeld een kasseien) - voor zijn lichaam, water - om een soort koelmechanisme te creëren, een knop - om te beginnen, roodsteenstof (zoals draden) - een onmisbaar element van alle circuits, rode fakkels, repeaters (gezien de aanzienlijke omvang van de structuur) en dynamiet als een lading.

Stap 2

Je kunt gemakkelijk fakkels maken - van houten stokken en rood (Redstone) stof. Plaats gewoon de laatste eenheid over een stok op de werkbank - en het product is klaar. Zonder veel moeite krijg je een knop: leg een blok steen of planken (liefst de eerste) in de centrale gleuf van de machine - en dat is alles. Verzamel water uit elke bron met behulp van een vooraf gemaakte emmer (van drie ijzeren blokken). Houd er rekening mee dat je het moet opscheppen door de emmer naar het massieve blok eronder te richten.

Stap 3

Het maken van een repeater zal veel meer inspanning en materiaal van je vergen. Hiervoor heb je twee rode fakkels, redstone-stof en drie stenen blokken nodig. Plaats de laatste in de onderste horizontale rij van de werkbank, plaats redstone-stof in de middelste sleuf en fakkels aan de zijkanten ervan. Houd er rekening mee dat je voor het bouwen van een kanon niet één zo'n apparaat nodig hebt, maar ongeveer vier (aangezien het redstone-signaal zich voortplant, zoals je weet, slechts een half dozijn blokken, en je wapen zal groter zijn).

Stap 4

Maak eerst een stam: leg een rechthoek van ongeveer drie bij zeven blokken uit kasseien op een vlak stuk land, maar zo dat er in het midden een "greppel" is van vijf lang en één kubus breed. Vul het met water en laat het van een van de randen los (zodat het niveau in de uitsparing ongelijk blijkt te zijn). Precies aan de kant van waaruit je het hebt gegoten, leg je nog twee kasseien. De ene zal over de vloeistof hangen en de andere zal boven het blok van de korte zijde van de ernaast gelegen basis zijn - plaats de knop erop aan de voorkant en een rode fakkel aan de zijkant.

Stap 5

Naast deze lichtbron - langs de lange zijde van de toekomstige kanonsnuit - plaats vier repeaters rug aan rug. Aan de andere kant - loop een pad van redstone-stof (dit wordt een draad). Waar de repeaters zitten (direct naast de buitenste), plaats een kasseien en steek er vanaf de zijkant een rode fakkel in. Je kunt enkele superstructuren van massieve blokken over de loop van het pistool maken (om het een zekere gelijkenis met de echte te geven), maar ze zullen geen functionele waarde hebben, maar zullen alleen decoratieve elementen blijken te zijn.

Stap 6

Laad het kanon met dynamiet, nadat je het eerder hebt gemaakt van vijf eenheden buskruit (ze zijn in een dambordpatroon op de werkbank geïnstalleerd, maar zodat een van hen zeker in de centrale gleuf zal zijn) en vier blokken zand (vul de resterende cellen mee). Plaats hiervoor de TNT in de muilkorf boven de waterglijbaan. Schiet op het kanon met de knop als trekker.

Aanbevolen: