Kabel-tv Aansluiten Op Uw Computer

Inhoudsopgave:

Kabel-tv Aansluiten Op Uw Computer
Kabel-tv Aansluiten Op Uw Computer

Video: Kabel-tv Aansluiten Op Uw Computer

Video: Kabel-tv Aansluiten Op Uw Computer
Video: Je decoder op je modem via ethernet kabel aansluiten 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is het moeilijk om zonder televisie te doen. Het dient als een medium van informatie en entertainment. Kabel-tv biedt een tv-signaal van hogere kwaliteit. Dit type tv kan ook op een computer worden bekeken.

Kabel-tv aansluiten op uw computer
Kabel-tv aansluiten op uw computer

Noodzakelijk

  • - Windows Media Center-applicatie;
  • - coax- en glasvezelkabel;
  • - Afstandsbediening;
  • - abonnee-settopbox;
  • - APS-station;
  • - spanningsgelijkrichter;

instructies:

Stap 1

De eerste stap is het kiezen van een provider-operator. Let op alle clausules van de overeenkomst: opzegprocedure, betalingsvoorwaarden voor aansluiting.

Stap 2

Schaf de benodigde lengte glasvezel- of coaxkabel aan. Als uw pc geen ingebouwde tv-uitgang heeft, koop dan een tv-tuner en een settopbox.

Stap 3

Sluit de tv-tuner aan op het moederbord van uw pc. Download "verse" stuurprogramma's van de website van de fabrikant en installeer ze. Start uw besturingssysteem opnieuw op om de updates van kracht te laten worden.

Stap 4

Sluit de settopbox aan op een pc en op een stroombron. Installeer een spanningsgelijkrichter en een APS-station om stroomuitval te voorkomen. U kunt een onbeperkt aantal computers in uw appartement aansluiten op kabel-tv, aangezien u alleen voor het toegangspunt betaalt.

Stap 5

Sluit de kabel van het toegangspunt aan op de settopbox en van daaruit op de tv-tuner. Leg de kabel zodanig dat mechanische schade wordt voorkomen (bij voorkeur onder een plint).

Stap 6

Ga naar Start en selecteer Uitvoeren. Zoek vervolgens het commando "TV-out instellingen" en configureer het signaal van de bron. Schakel uw firewall uit om te voorkomen dat het blokkeert.

Stap 7

Ga naar Windows Media Center-software. Open het tabblad Tv-programma's. In het dialoogvenster dat verschijnt, kunt u tv-kanalen configureren. U kunt dit programma gebruiken om tv-programma's op uw pc op te nemen en deze later te bekijken.

Aanbevolen: