Hoe Informatie Te Extraheren?

Inhoudsopgave:

Hoe Informatie Te Extraheren?
Hoe Informatie Te Extraheren?

Video: Hoe Informatie Te Extraheren?

Video: Hoe Informatie Te Extraheren?
Video: Extraheren en adsorberen 2024, Mei
Anonim

Stel je voor dat je een favoriete schijf hebt die bepaalde informatie bevat (muziek, films, foto's of games). Zodra u het in het cd-/dvd-station van de computer plaatst, geeft het systeem een foutmelding - er verschijnt een dialoogvenster met de melding dat de schijf niet kan worden geopend. Er kunnen veel redenen zijn voor wat er is gebeurd: tijdens het schrijven van informatie naar een schijf, "bevriest" uw computer plotseling, een soort storing tijdens het schrijven van de schijf, of was aan het opnemen op hoge snelheid. Maar is er een kans op een succesvol herstel van de schijf?

Hoe informatie te extraheren?
Hoe informatie te extraheren?

Noodzakelijk

IsoBuster-software

instructies:

Stap 1

Plaats uw schijf waarvan het cd- / dvd-station is gestopt met lezen. Controleer nogmaals op leesbaarheid. Ga naar "Deze computer" - als het schijfpictogram constant knippert, maar niet kan opstarten, dan zit het probleem in de opstartsector van de schijf. Om zo'n schijf te lezen, moet u het IsoBuster-programma van internet downloaden.

Stap 2

Voer het programma uit. Het hoofdvenster van het IsoBuster pro-programma zal voor u verschijnen.

Stap 3

Beweeg de muis over de bovenste regel met de naam van de schijf. Klik op deze regel - selecteer in de vervolgkeuzelijst het station waarin de beschadigde schijf zich momenteel bevindt.

Stap 4

De inhoud van uw schijf verschijnt in het venster dat wordt geopend, zelfs als het systeem geen gegevens van de schijf kon lezen. Dit programma detecteert ook automatisch de naam van uw schijf en toont deze in het huidige venster.

Stap 5

Selecteer alle benodigde bestanden met de linkermuisknop - klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde bestanden - selecteer in het contextmenu de eerste regel van boven Objecten uitpakken (Objecten uitpakken / uitpakken).

Stap 6

In een nieuw venster moet u de locatie selecteren voor de bestanden die van de beschadigde schijf moeten worden uitgepakt. Selecteer een specifieke map en klik op OK.

Stap 7

Het programma is begonnen met het extraheren van bestanden van de schijf, dit kan een aanzienlijke hoeveelheid tijd in beslag nemen. Aan het einde van deze procedure bevinden alle uitgepakte bestanden zich in de map die is opgegeven bij het starten van het bestandsherstel.

Aanbevolen: