Waarom De Opera Sluit

Waarom De Opera Sluit
Waarom De Opera Sluit

Video: Waarom De Opera Sluit

Video: Waarom De Opera Sluit
Video: Béla Bartók: Blauwbaards burcht - Radio Filharmonisch Orkest u0026 Karina Canellakis - The Crazy Project 2024, Mei
Anonim

Opera is momenteel samen met Firefox een van de meest populaire internetbrowsers. Ondanks de frequente release van software-updates en de grotere betrouwbaarheid van het gebruik ervan, kunnen er af en toe problemen optreden bij het gebruik van deze browser.

Waarom de Opera sluit
Waarom de Opera sluit

De meest voorkomende reden voor het willekeurig sluiten van Opera-browservensters zijn virussen. Soms wordt alles opgelost met behulp van een regelmatige reiniging van het systeem met een antivirusprogramma, en in sommige gevallen, bijvoorbeeld wanneer een virus systeembestanden onherstelbaar beschadigt, kan een volledige herinstallatie van het programma nodig zijn. Het is een hulpprogramma van de officiële website van Dr. Web anti-virus (https://www.freedrweb.com/download+cureit/) en voert een volledige scan van uw computer uit op virussen, inclusief RAM en opstartsectoren. Werk vervolgens de databases van uw antivirusprogramma bij en controleer uw computer opnieuw. Probeer daarna de Opera-browser opnieuw te starten. Als de browser na het verwijderen van virussen van uw computer nog steeds vanzelf sluit zonder uw deelname, installeer deze dan opnieuw. Om dit te doen, voert u eerst de verwijdering uit via het overeenkomstige menu van het "configuratiescherm" en downloadt u vervolgens de nieuwste versie van de site https://www.opera.com/. Voltooi de installatie en maak de nodige instellingen. Geef in de parameters het uiterlijk van het dialoogvenster op voordat u de "Opera" sluit. Besteed aandacht aan extra plug-ins die voor uw browser zijn gedownload - veel ervan kunnen ervoor zorgen dat het programma wordt afgesloten. Vertrouw alleen vertrouwde ontwikkelaars en download geen add-ons van dubieuze sites. Controleer of er een onbekend proces op uw systeem wordt uitgevoerd wanneer u uw browser sluit. Open hiervoor Taakbeheer en bekijk de lijst met actieve programma's en processen. Als dit probleem zich te vaak voordoet in uw browser, probeer dan alternatieve browsers te gebruiken, bijvoorbeeld Mozilla Firefox (https://mozilla-russia.org/), Safari (https://www.apple.com/ru/safari/download /) of een ander. Het is mogelijk dat het probleem juist ligt in de incompatibiliteit van "Opera" met andere software die op uw computer is geïnstalleerd.

Aanbevolen: