Hoe Flash-geheugen Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Flash-geheugen Te Kiezen?
Hoe Flash-geheugen Te Kiezen?

Video: Hoe Flash-geheugen Te Kiezen?

Video: Hoe Flash-geheugen Te Kiezen?
Video: Geheugen trainen met Flashtabs 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is geen enkel mobiel apparaat, of het nu een telefoon, laptop of camera is, compleet zonder flashgeheugen. Hiermee kunt u de hoeveelheid geregistreerde informatie aanzienlijk uitbreiden en jarenlang opslaan.

Hoe flash-geheugen te kiezen?
Hoe flash-geheugen te kiezen?

instructies:

Stap 1

Houd bij het kiezen van een flashkaart rekening met het type en model van het mobiele apparaat waarvoor deze bedoeld is. Meestal geeft de beschrijving van het apparaat het type geschikte geheugenkaart aan.

Stap 2

Ook de hoeveelheid flashgeheugen is van groot belang. Maar hier moet u al aandacht besteden aan individuele behoeften. Als er een kleine hoeveelheid informatie op de kaart wordt opgeslagen, bijvoorbeeld afbeeldingen of melodieën, is een kleine hoeveelheid voldoende. Foto's van een professionele camera of films nemen veel meer ruimte in beslag. Op een kaart van 256 Mb passen gemiddeld ongeveer 30 minuten video of 100 foto's van hoge kwaliteit.

Stap 3

Om geen problemen te hebben met de compatibiliteit van flash-geheugen en een mobiel apparaat, is het beter om te kiezen voor de bekendere en wijdverbreide kaarten. Vandaag zijn dat er zeven: CompactFlash (CF), IBM Microdrive, SmartMedia, Multimedia Card (MMC), SecureDigital (SD), MicroSD en MemoryStick. Elk van hen heeft zijn eigen voor- en nadelen, en hun keuze hangt af van persoonlijke voorkeuren en behoeften. Maar volgens analisten zijn de meest voorkomende en veelzijdige geheugenkaarten CompactFlash en SD/MMC.

Stap 4

Houd bij het kiezen van flash-geheugen geen rekening met de snelheid van lezen, schrijven en de mate van bescherming van de opgeslagen informatie tegen onopzettelijke beschadiging of wissen. Natuurlijk, hoe hoger deze indicatoren zijn, hoe beter.

Stap 5

Let op zo'n belangrijk selectiecriterium als de prijs van de goederen. Hoge kosten zijn niet altijd een indicator van betere kwaliteit. Soms hangt het gewoon af van de kleine omvang van het flashgeheugen. Beter nog vertrouwen op de veelzijdigheid van de kaart.

Stap 6

Als er een dergelijke mogelijkheid is, koop dan bij het kopen van een flashkaart een speciale adapter waarmee deze op andere mobiele apparaten kan worden gebruikt.

Aanbevolen: