Hoe De Modem Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Modem Te Ontgrendelen
Hoe De Modem Te Ontgrendelen
Anonim

3G-modems winnen aan populariteit. EDGE-modems komen naar elk huis. En samen met hen komen soms problemen met het blokkeren van deze modems. Soms is de reden voor hun blokkering onbekend, zelfs niet voor de fabrikanten zelf, evenals voor de technische ondersteuningsdienst. Op dit moment is de vraag rezen: wat te doen als de modem is geblokkeerd?

Hoe de modem te ontgrendelen
Hoe de modem te ontgrendelen

Noodzakelijk

3G-modem, simkaart en Far Manager-software

instructies:

Stap 1

Het ontgrendelen van een 3G-modem ligt niet binnen de macht van elke gewone gebruiker. Maar wat als u zich in zo'n situatie bevindt? Vaak zorgt een telefoontje naar de technische ondersteuningsdienst er niet voor dat de modem van het apparaat wordt opgeslagen om toegang te krijgen tot internet. Voorwaarde voor het opheffen van de blokkering is de geïnstalleerde software van het 3G-modem en Far Manager. Je hebt geen simkaart nodig om de blokkering te verwijderen, dit is alleen handig bij het controleren van de functionaliteit van de modem.

Hoe de modem te ontgrendelen
Hoe de modem te ontgrendelen

Stap 2

Laten we eens kijken naar deblokkering op een Huawei E160G-modem met een Beeline-simkaart. Installeer het programma voor het werken met de modem - Beeline Internet at Home. Wanneer u dit programma uitvoert, zal het "zweren" en een foutmelding geven. Start in dit geval Far Manager. Het werkt als een gewone bestandsbeheerder (vergelijkbaar met Total Commander). Zoek in deze manager het pad naar de map "C: Program Files / Huawei E160G / Beeline Internet Home". Zoek het bestand "atcomm.dll" in deze map.

Druk nu op "F4" op je toetsenbord. Zoek in het geopende document (druk op "F7") naar het woord "CARDLOCK". Verander alle letters van het woord in nullen. Sluit het document en sla uw wijzigingen op. Voer het programma "BID" (Beeline Internet at Home) uit, nu "vloekt het niet". Hiermee kunt u sms-berichten versturen via de modem.

Hoe de modem te ontgrendelen
Hoe de modem te ontgrendelen

Stap 3

Maak na het starten van het programma een nieuw account aan, dat nodig is om toegang te krijgen tot internet. Nu kunt u internetpagina's bezoeken, het is ook mogelijk om de hoeveelheid uitgaand verkeer te controleren.

Een interessant kenmerk van deze modems is dat ze werken met alle simkaarten in uw regio. Dit is getest met de meeste bekende mobiele operators.

Aanbevolen: