Een Computeruitgang Aansluiten Connect

Inhoudsopgave:

Een Computeruitgang Aansluiten Connect
Een Computeruitgang Aansluiten Connect

Video: Een Computeruitgang Aansluiten Connect

Video: Een Computeruitgang Aansluiten Connect
Video: How to Connect a Computer to a TV (Laptop and Desktop) 2024, Mei
Anonim

Om een computerstopcontact aan te sluiten, moet je de basis van het stopcontact in de muur monteren. Sluit de draden aan op het tweede deel van het stopcontact, volgens het kleurenschema.

computeraansluiting
computeraansluiting

Noodzakelijk

  • - schroevendraaier
  • - een hamer
  • - beitel
  • - voltmeter
  • - niveau

instructies:

Stap 1

Wees voorzichtig bij het installeren van het stopcontact. Afhankelijk van het soort werk is een groot aantal gereedschappen nodig (schroevendraaier, hamer, beitel, spanningsmeter, waterpas).

Stap 2

Voor het leggen van elektrische bedrading moet u zich houden aan de regels: de wanden moeten waterpas zijn en een stevige, stabiele ondersteuning bieden voor de railkoker. De maximale lengte van de railkoker mag in beide richtingen niet meer dan 54 m bedragen vanaf het aansluitpunt van de voedingskabel. Als het de bedoeling is om een langere railkoker te installeren, is het noodzakelijk om een extra ingang van de voedingskabel te voorzien.

Stap 3

Schakel vóór de installatie de stroomtoevoer uit.

Belangrijk: Een maximale belasting van 1500 W is toegestaan.

Stap 4

Pak de verpakking uit met het stopcontact. Bereid een netwerkkabel voor voor het monteren van een computeraansluiting. De doorsnede van de meeraderige voedingskabel en de typische aardingskabel moet minimaal 2,5 mm2 zijn.

Indien mogelijk kunt u de kabel in de muur verbergen of een speciale kabelbox die vooraf aan de muur is geïnstalleerd. Laat een stuk kabel uit de muur steken (hier moet een stopcontact zijn) niet langer dan een halve meter. Bevestig de basis van de aansluitdoos (links of rechts) met schroeven op de gewenste hoogte, maar niet minder dan 35 mm vanaf de vloer.

Stap 5

Installeer de basis van de computeraansluiting in de muur zodat het gedeelte van de netwerkkabel er vanaf zichtbaar is. Verwijder de kabelisolatie. Maak de twisted pair-draden recht en scheid ze.

Neem het tweede deel van de computeraansluiting in de hand. Op de achterkant is er een kleurenschema dat overeenkomt met de kleur van de draden in de twisted pair-kabel. Gebruik een cross-connect mes, waarmee je alle twisted pair-draden in het tweede deel van de computeraansluiting moet monteren zoals aangegeven op het kleurenschema.

Stap 6

Werk af aan de netsnoeren en sluit voorzichtig beide zijden van de computeraansluiting aan. Steek de basis van de plug in de groeven aan het uiteinde van het voorpaneel van de railkoker. Plaats het frontpaneel in de basis van de railkoker en bevestig vervolgens de basis van de plug aan de muur. Installeer de bovenkap van de plug door deze op de basis te klikken en aan de schroeven te bevestigen.

Aanbevolen: