Hoe De Beheerdersskin Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Beheerdersskin Te Installeren
Hoe De Beheerdersskin Te Installeren

Video: Hoe De Beheerdersskin Te Installeren

Video: Hoe De Beheerdersskin Te Installeren
Video: Counter Strike Source Server V34 - Install Player Or Admin Skins #05 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel valkuilen en moeilijkheden bij het opzetten van een server voor Counter Strike, waaronder het installeren van een admin-skin. Hiermee kun je de admin-speler anders maken dan de rest, wat variatie in het spelproces introduceert.

Hoe de beheerdersskin te installeren
Hoe de beheerdersskin te installeren

Noodzakelijk

  • - Huid pakket,
  • - CS-server geïnstalleerd.

instructies:

Stap 1

Eerst moet u een skins-map (cstrikecfgmani_admin_plugin) maken in de geïnstalleerde servermap. Daarna moet u naar de gemaakte map gaan en submappen admin_ct en admin_t en tekstbestanden met vergelijkbare namen erin maken. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat de huid van de beheerder anders is bij het spelen voor terroristen of voor contraterroristen.

Stap 2

Vervolgens moet je een kant-en-klare shell downloaden voor de beheerder (bijvoorbeeld ADMIN Skull), waarna je deze moet uitpakken. Bijna elk archief bevat installatie-instructies, die je zeker moet bestuderen. Alle archiefbestanden worden verplaatst naar de map met de geïnstalleerde server, naar de cstrike-directory.

Stap 3

De paden naar de skin worden in het tekstbestand geschreven en de naam van het tekstbestand wordt aangegeven. Voor de bovenstaande Admin Skull-mod moet bijvoorbeeld een skull.txt-bestand worden gemaakt in de mappen admin_ct en admin_t (de vereiste naam wordt altijd aangegeven in het readme-bestand). Het bevat de paden naar de skin zelf, uitgepakt in de juiste mappen (alle bestanden bevinden zich in de materialen- en modellendirectory's). Alle paden staan in de readme, je hoeft ze alleen maar te kopiëren.

Stap 4

Vervolgens is het in de aangemaakte admin_t.txt en admin_ct.txt nodig om de regel met de naam van de shell en het pad naar het hoofdtekstbestand op te schrijven. Het ziet eruit als " ADMIN Skull "skull.txt".

Aanbevolen: