Hoe De IR-poort Te Gebruiken?

Inhoudsopgave:

Hoe De IR-poort Te Gebruiken?
Hoe De IR-poort Te Gebruiken?

Video: Hoe De IR-poort Te Gebruiken?

Video: Hoe De IR-poort Te Gebruiken?
Video: Грунтовка развод маркетологов? ТОП-10 вопросов о грунтовке. 2024, Mei
Anonim

Met de infraroodpoort kunt u een draadloze stabiele verbinding tot stand brengen tussen uw pc en een ander apparaat (uitgerust met een infraroodpoort). U kunt bijvoorbeeld een printer, scanner, mobiele telefoon of zakcomputer aansluiten.

Hoe de IR-poort te gebruiken?
Hoe de IR-poort te gebruiken?

Noodzakelijk

  • - een computer met een infraroodpoort;
  • - apparaten uitgerust met een infraroodpoort.

instructies:

Stap 1

Sluit de infraroodpoort aan op de computer om communicatie tussen de computer en andere apparatuur mogelijk te maken. Er zijn drie manieren om de infraroodpoort aan te sluiten: via een USB-connector, op een moederbordconnector of via een COM-poort. Kies de optie die het beste bij je past. Infraroodpoorten aangesloten via COM en USB zijn vrij eenvoudig aan te sluiten en te configureren, maar je zult moeten sleutelen aan de poort die op het moederbord is aangesloten.

Stap 2

Verwijder eventuele obstakels om een normaal gebruik van de infraroodpoort te garanderen. Ten eerste kan het licht van direct zonlicht, evenals fluorescentielampen, een aanzienlijke belemmering vormen voor de werking ervan. Het is beter om zo'n lamp uit te schakelen tijdens het gebruik van IR-apparaten. Ten tweede, als er een tv met een afstandsbediening naast uw bureau staat, waar u van plan bent om met de infraroodpoort te werken, is het beter om deze uit te schakelen. Verplaats ook alle infraroodzenders van derden buiten het bereik van de poort.

Stap 3

Sluit de infraroodpoort aan op de COM-poort. Onthoud het nummer van deze COM-poort - het kan u later van pas komen als u met de infraroodpoort werkt. Als je de infraroodpoort op de moederbordconnector aansluit, verwijder dan de behuizing van de systeemeenheid, lees de beschrijving van het moederbord. Plaats vervolgens de connector en sluit de infraroodpoort aan.

Stap 4

Gebruik de infraroodpoort om verbinding te maken met een mobiele telefoon, laptop of PDA. Schakel het hiervoor in op uw computer en apparaat en begin met het overbrengen van gegevens. Ook kunt u met behulp van de infraroodpoort informatie synchroniseren. Het wordt ook gebruikt om een document af te drukken als uw printer ook een infraroodpoort heeft. U kunt de infraroodpoort gebruiken om van een mobiele telefoon een modem te maken en toegang te krijgen tot internet. Installeer speciale software op een zakcomputer en gebruik de infraroodpoort als afstandsbediening.

Aanbevolen: