Het Formaat Van Avatars Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Formaat Van Avatars Wijzigen
Het Formaat Van Avatars Wijzigen

Video: Het Formaat Van Avatars Wijzigen

Video: Het Formaat Van Avatars Wijzigen
Video: Customize Default User Account Avatar in Windows 10 2024, April
Anonim

Een avatar is een kleine afbeelding die door de gebruiker wordt gekozen voor zijn grafische presentatie op forums, blogs of online pagers. Veel sites en programma's stellen specifieke eisen aan de grootte van de gebruikte afbeeldingen. Op internet kun je tegenwoordig veel standaardavatars vinden voor elke smaak, maar soms wil je iets speciaals, individueels plaatsen. In dit geval moet u de grootte van de afbeelding aanpassen aan de vastgestelde regels.

Het formaat van avatars wijzigen
Het formaat van avatars wijzigen

instructies:

Stap 1

In de regel is het op de meeste bronnen niet toegestaan om afbeeldingen groter dan 100x100 pixels en zwaarder dan 1 MB te uploaden. Daarom, om een avatar te maken van een foto die je leuk vindt, moet je eerst de grootte ervan verkleinen. Dit kan op verschillende manieren.

Stap 2

Allereerst kunt u elk grafisch programma gebruiken, variërend van standaardtoepassingen van het Windows-besturingssysteem tot dergelijke "zwaargewichten" van ontwerp als Adobe Photoshop. Voor een niet erg ervaren gebruiker is het het gemakkelijkst om het standaard Paint. NET-programma te gebruiken dat in het basispakket van Windows zit.

Stap 3

Om dit programma te openen, gaat u naar het volgende pad: "START" - "Standard" - "Paint. NET". Selecteer in het hoofdmenu van het programma het pad "Bestand" - "Openen" en selecteer in het venster dat verschijnt het bestand met de afbeelding die u nodig hebt. Nadat het grafische bestand is geladen, kunt u met de afbeelding werken.

Stap 4

Selecteer "Resize" om de afbeelding te verkleinen of te vergroten. Zoek in het geopende venster de regel "Grootte in pixels" en daaronder twee kleine velden voor het invoegen van de vereiste waarden. Selecteer de gewenste maat. De standaard voor een avatar is 100x100 pixels. Klik op de knop "OK" en volg de aanwijzingen van het programma om de gewijzigde afbeelding op te slaan.

Stap 5

Als alleen werken met een grafisch programma te moeilijk lijkt, kun je een van de online diensten gebruiken om avatars te maken. Ga naar de website https://resize.allavatars.ru/ en klik op de knop Bladeren naast een leeg veld. Er wordt een standaard Windows-venster geopend, waarin de mappen en bestanden op uw computer worden weergegeven. Selecteer het gewenste bestand en klik op "OK". Selecteer in het onderste veld de gewenste maat in plaats van een aangepaste maat, klik op de knop "Volgende" en volg de gedetailleerde instructies van het systeem. Als resultaat ontvang je een kant-en-klare avatar van de grootte en het type dat je nodig hebt.

Aanbevolen: