Hoe U Uw Multimediatoetsenbord Kunt Aanpassen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Multimediatoetsenbord Kunt Aanpassen
Hoe U Uw Multimediatoetsenbord Kunt Aanpassen

Video: Hoe U Uw Multimediatoetsenbord Kunt Aanpassen

Video: Hoe U Uw Multimediatoetsenbord Kunt Aanpassen
Video: Multimediatoetsen wijzigen naar functietoetsen op een Dell laptop 2024, Mei
Anonim

Veel knoppen van multimediatoetsenborden worden soms niet gebruikt omdat de gebruiker zich gewoon niet op zijn gemak voelt met hun doel - iemand is gewend om het geluid in de speler rechtstreeks vanuit het programma te schakelen, iemand gebruikt geen rekenmachine en iemand heeft geen een browser belknop. In feite kun je de commando's aanpassen aan je eigen voorkeuren en het is vrij eenvoudig om te doen.

Hoe u uw multimediatoetsenbord kunt aanpassen
Hoe u uw multimediatoetsenbord kunt aanpassen

Noodzakelijk

het MediaKey-programma

instructies:

Stap 1

Download en installeer de MediaKey-software voor het opnieuw toewijzen van het toetsenbord. Natuurlijk is dit niet het enige programma met dit doel, het lijkt gewoon de meest aangename van alle opties vanwege de zeer eenvoudige en intuïtieve interface. Voer het uit, u ziet een groot venster met verschillende tabbladen. Ga naar de eerste van hen "Knoppen".

Stap 2

Klik op het pictogram Toevoegen in het geopende dialoogvenster. U heeft een extra venster waarin u een knop of een combinatie van toetsen moet specificeren die u in de toekomst vaak zult gebruiken en verwerken met sneltoetsen. Knoppen kunnen ook binnen verschillende registers worden toegewezen, het kan bijvoorbeeld één actie uitvoeren wanneer deze normaal wordt ingedrukt en een andere wanneer ingedrukt in combinatieomstandigheden.

Stap 3

Klik op de knop waarvan u de uitvoering van een actie wilt instellen en voer de naam in de MediaKey in. Het programma zelf kan echter soms de naam suggereren, maar het komt vaak voor dat in plaats daarvan een lange onbegrijpelijke code in het dialoogvenster verschijnt.

Stap 4

Selecteer de vereiste actie in de middelste kolom en configureer de parameters voor de lancering. Voeg daarna, volgens het beschreven schema, toewijzingen toe voor alle andere toetsen die u in de toekomst gaat gebruiken.

Stap 5

Als het u uitkomt, kunt u niet alleen de sneltoetsen in het programma aanpassen, maar ook de toewijzingen van standaardtoetsen en hun combinaties bewerken; hiervoor gaat u absoluut op dezelfde manier te werk als hierboven beschreven. Overigens is dit programma ook relevant voor bezitters van gewone toetsenborden. Daarin kunt u combinaties van alle knoppen toewijzen met de Win-toets.

Stap 6

Sla uw werk op door op het diskettepictogram te klikken. Als u de parameters van het programma wilt wijzigen, gaat u naar het tabblad "Instellingen".

Aanbevolen: