Waar Google Chrome Gratis Downloaden

Waar Google Chrome Gratis Downloaden
Waar Google Chrome Gratis Downloaden

Video: Waar Google Chrome Gratis Downloaden

Video: Waar Google Chrome Gratis Downloaden
Video: How to Install Google Chrome on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Google Chrome is een gratis browser. Het is voor alle gebruikers beschikbaar om te downloaden op de officiële website van de ontwikkelaar. Opgemerkt moet worden dat deze browser kan worden geïnstalleerd op besturingssystemen zoals Windows XP, Vista en 7.

Waar Google Chrome gratis downloaden
Waar Google Chrome gratis downloaden

Open de website https://www.google.com/chrome. Daar zie je meteen een helderblauwe knop met de tekst "Download Google Chrome". Klik erop. Vervolgens wordt er bijna geen inspanning van u gevraagd. De officiële website zal een verzoek indienen voor het anoniem verzamelen van statistieken voor het bedrijf. Als u zich hiervoor wilt afmelden, verwijdert u het vinkje bij de optie Help Me Chrome Better maken, wat betekent 'Help Google Chrome te verbeteren'. U kunt dit trouwens ook doen nadat u de browser hebt geïnstalleerd. Ga naar het gedeelte Opties en open vervolgens het tabblad Onder de motorkap. Houd er rekening mee dat de installatietijd voor Google Chrome maximaal twee minuten kan zijn (afhankelijk van de processorsnelheid).

Naast het uitvoeren van de beschreven actie, is er tijdens het installatieproces niets anders nodig van de gebruiker. Het automatische installatieprogramma voert alle benodigde bewerkingen zelf uit. Als u klaar bent, wordt u gevraagd om wachtwoorden, bladwijzers en vele andere instellingen van eerder gebruikte browsers te importeren.

Na installatie start Google Chrome binnen enkele seconden. U kunt snel alle opties en instellingen achterhalen. De interface van deze browser is zo eenvoudig en handig mogelijk. Hetzelfde kan gezegd worden voor zoeken. Om het uit te voeren, gebruikt u de adresbalk, waarin ook een autocomplete-functie is ingebouwd.

Er is niets moeilijks aan het instellen van de parameters van de Google Chrome-browser. Deze omvatten het instellen van de startpagina, het openen van aangepaste pagina's, het herstellen van de laatst geopende tabbladen en meer. In het menu genaamd Opties kunt u ook aangeven welke zoekmachine standaard wordt geopend.

Houd er rekening mee dat het niet wordt aanbevolen om software te downloaden van bronnen van derden. De bestanden van daar zijn hoogstwaarschijnlijk geïnfecteerd met virussen die uw computer kunnen infecteren.

Aanbevolen: