Waar Windows-updates Downloaden

Inhoudsopgave:

Waar Windows-updates Downloaden
Waar Windows-updates Downloaden

Video: Waar Windows-updates Downloaden

Video: Waar Windows-updates Downloaden
Video: How to Download Windows Updates Manually In Windows 7 2024, Mei
Anonim

Besturingssystemen van de Windows-familie hebben de functie van automatische updates van Microsoft-servers. Deze updates worden gedownload naar een van de systeemmappen en kunnen naar aparte media worden gekopieerd, zodat u ze in de toekomst niet opnieuw hoeft te downloaden. Installatiepakketten stapelen zich ook op in de loop van de tijd en nemen behoorlijk veel schijfruimte in beslag, dus ze moeten worden verwijderd.

Waar Windows-updates downloaden
Waar Windows-updates downloaden

instructies:

Stap 1

Updates in moderne Windows-besturingssystemen worden gedownload naar de map C: / Windows / SoftwareDistribution / Download. Om het te vinden, gaat u naar het menu "Start" - "Computer". Klik op de snelkoppeling "Lokaal station C:" en navigeer naar de Windows-map en zoek de bijbehorende submappen.

Stap 2

Bestanden die in deze map zijn opgeslagen, kunnen naar elk opslagmedium worden gekopieerd - naar een USB-flashstation, cd- of dvd-schijf. Als u het besturingssysteem opnieuw moet installeren, slaat u deze bestanden op en kopieert u na het voltooien van de procedure de updates naar dezelfde map van het nieuwe Windows.

Stap 3

Na verloop van tijd nemen het aantal en de grootte van bestanden in deze map toe, wat de hoeveelheid vrij geheugen op het systeem kan beïnvloeden. Nadat u alle updates hebt geïnstalleerd, kunt u deze map wissen door alle bestanden te verwijderen. Zorg ervoor dat alle updates zijn geïnstalleerd voordat u de installatie ongedaan maakt. Anders zal Windows Update de verwijderde pakketten opnieuw downloaden.

Stap 4

Ga naar Windows Update om het automatisch downloaden van updates die naar deze map zijn gedownload uit te schakelen. Om dit te doen, start u het menu "Start" - "Configuratiescherm" - "Systeem en beveiliging" - "Windows Update". U kunt ook "updates" typen in de zoekbalk van het menu Start en het resultaat selecteren.

Stap 5

Selecteer in het linkerdeel van het venster het item "Parameterinstellingen". Selecteer in het venster dat verschijnt "Niet controleren op updates (niet aanbevolen)" in de vervolgkeuzelijst. Klik op de knop "Ok". Nieuwe updates verschijnen nu niet meer in de downloadmap.

Aanbevolen: