Hoe De Menubalk Terug Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe De Menubalk Terug Te Krijgen
Hoe De Menubalk Terug Te Krijgen

Video: Hoe De Menubalk Terug Te Krijgen

Video: Hoe De Menubalk Terug Te Krijgen
Video: De opmaak van de taakbalk aanpassen in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Bij het werken met applicaties verdwijnen soms werkbalken of menu's nadat ze per ongeluk op "de verkeerde plaats" hebben geklikt. Dit gebeurt vooral vaak bij het werken in de Microsoft Word-editor. Deze panelen zijn bedoeld voor extra gebruikersgemak. Ze bieden directe, snelle toegang tot de belangrijkste en veelgebruikte functies van de applicatie. Daarom moet u niet opnieuw opbouwen vanwege het sluiten van de panelen en het gebruikelijke ritme van interactie met het programma wijzigen, alleen met behulp van het hoofdmenu. Het is veel gemakkelijker om de "weglopen"-werkbalken te vinden en te vervangen. Dit kan eenvoudig worden gedaan door het uiterlijk van de applicatie aan te passen.

Hoe de menubalk terug te krijgen
Hoe de menubalk terug te krijgen

instructies:

Stap 1

Selecteer in het hoofdvenster van de applicatie in het hoofdmenu de items "Service" - "Instellingen …". Het applicatie-instellingenvenster verschijnt op het scherm. Open daarin het tabblad "Werkbalken".

Stap 2

Het venster toont een lijst met alle toepassingspanelen die in het werk kunnen worden gebruikt. Zoek in deze lijst het paneel dat u nodig hebt door door de lijst te bladeren. Vink het vakje naast de gewenste regel aan om het paneel terug te sturen.

Stap 3

Het programma opent dit paneel automatisch in het hoofdvenster van het programma. Nadat u alle vereiste panelen hebt geïnstalleerd, verlaat u het instellingenvenster door op de knop "Sluiten" te klikken.

Aanbevolen: