Geheugen Vrijmaken Op Een PDA

Inhoudsopgave:

Geheugen Vrijmaken Op Een PDA
Geheugen Vrijmaken Op Een PDA

Video: Geheugen Vrijmaken Op Een PDA

Video: Geheugen Vrijmaken Op Een PDA
Video: Hoe je wissen cachegeheugen van mijn telefoon en ruimte vrijmaken 2024, April
Anonim

Het is een bekend feit: er zit nooit veel RAM in een PDA. Het kan gebeuren dat als u naast twee reeds draaiende applicaties een derde draait, dit tot een crash kan leiden. Om zo'n vervelende gebeurtenis te voorkomen, moet u wat geheugen vrijmaken.

Geheugen vrijmaken op een PDA
Geheugen vrijmaken op een PDA

instructies:

Stap 1

Installeer geen resource-intensieve toepassingen zoals "zware games" of navigatieprogramma's op uw Pocket PC, tenzij dit dringend nodig is. Houd ook, als dat niet nodig is, niet meerdere applicaties open. Probeer geen verschillende decoratieve elementen van het systeem en grafische schelpen te gebruiken. Dit zijn bovendien open processen waar u zonder kunt.

Stap 2

Controleer het opstarten van uw PDA. Verwijder alle onnodige applicaties ervan. Om dit te doen, opent u met behulp van de "Explorer" -map de Windows-map, daarin "Opstarten" en verwijdert u de snelkoppelingen van alle onnodige toepassingen. Hiermee wordt het geheugen van de PDA gewist.

Stap 3

Start uw PDA opnieuw op. Dit is nodig om alle lopende processen te stoppen. Na het opnieuw opstarten wordt het geheugen van de Pocket PC uitsluitend ingenomen door de processen van het besturingssysteem. Pas het hulpprogramma SKTools toe om geheugen vrij te maken op uw PDA. Hiermee kunt u actieve programma's uitschakelen met de mogelijkheid van hun daaropvolgende autorun.

Stap 4

Pas MemMaid- of TaskMgr-toepassingen toe. Elke andere procesmanager zal ook werken. Het is nodig om ongebruikte systeemprocessen uit te schakelen. Als u processen handmatig gaat uitschakelen, raak dan in geen geval degenen aan die verantwoordelijk zijn voor het functioneren van het PDA-besturingssysteem. Anders maakt u niet alleen geen geheugen vrij, maar veroorzaakt u ook ernstige storingen in het apparaat, waarvan de gevolgen ernstig kunnen zijn.

Stap 5

Schakel applicaties uit die niet gerelateerd zijn aan de werking van het besturingssysteem om geheugen vrij te maken op de PDA. Over het algemeen hebben ze geen invloed op de prestaties van het systeem, dus ze kunnen zonder enige gevolgen worden uitgeschakeld.

Stap 6

Als u onnodige toepassingen wilt opsporen, bekijkt u welke processen onmiddellijk worden gestart nadat het systeem is opgestart, rekening houdend met het feit dat u de autoload al hebt gewist. U kunt de processen die later starten, sluiten.

Aanbevolen: