Virtueel Geheugen Vrijmaken

Inhoudsopgave:

Virtueel Geheugen Vrijmaken
Virtueel Geheugen Vrijmaken

Video: Virtueel Geheugen Vrijmaken

Video: Virtueel Geheugen Vrijmaken
Video: Virtueel Geheugen - voor dummies. 2024, April
Anonim

In het tijdperk van informatievooruitgang is het in de mode om op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen in de virtuele wereld. Tegenwoordig is onze communicatie meestal virtueel, liefde kan worden uitgedrukt in sms-berichten. Zelfs een computer die virtuele ruimte lijkt te zijn, heeft virtueel geheugen. Het is ontworpen om informatie vrij te geven die is opgeslagen in RAM. RAM kan de taken niet altijd aan. Het stuurt minder belangrijke bestanden naar het virtuele geheugen. Maar virtueel geheugen heeft ook grenzen, daarom raakt het na verloop van tijd ook verstopt. U kunt speciale programma's gebruiken of het virtuele geheugen vergroten om virtueel geheugen vrij te maken.

Virtueel geheugen vrijmaken
Virtueel geheugen vrijmaken

Noodzakelijk

Magic Memory Optimizer-software

instructies:

Stap 1

Met behulp van het programma kunt u Magic Memory Optimizer, u kunt het volledige RAM-geheugen vrijmaken. Laat het programma alleen het RAM wissen, maar hierdoor hoef je minder informatie naar het virtuele geheugen te sturen. Klik na het starten van het programma op de knop "Hoofdoptimalisaties". U ziet een lijst met de belangrijkste instellingen van het programma. Om de optimale instellingen in te stellen, klikt u op de knop "Aanbevolen" onderaan het venster. Rechts in het venster wordt de status van het RAM weergegeven. Zodra het geheugen vol begint te raken, verschijnt er een melding op het scherm waarin u wordt gevraagd het geheugen te optimaliseren. Het optimaliseren van het geheugen resulteert in snellere systeemprestaties.

Stap 2

Als er een bericht op het scherm verschijnt dat er niet genoeg virtueel geheugen is, dan doet de virtual memory optimizer zijn werk niet. Een andere manier om virtueel geheugen vrij te maken, is door het te vergroten. Om deze bewerking uit te voeren, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer". Selecteer in het contextmenu dat wordt geopend het item "Eigenschappen".

Stap 3

Ga in het nieuwe venster naar het tabblad "Geavanceerd". Klik in het gedeelte "Prestaties" op de knop "Opties".

Stap 4

Ga in het geopende venster naar het tabblad "Geavanceerd". Klik in het blok "Virtueel geheugen" op de knop "Wijzigen". Nu kunt u de grootte van het virtuele geheugen vergroten. Aanbevolen grootte met 512 MB RAM: 756 MB - 1512 MB. Het heeft geen zin om meer waarde bloot te leggen. U kunt de geheugengrootte instellen met de formule waarin de grootte van het minimale virtuele geheugen gelijk is aan het product van een factor 1, 5 en de grootte van het RAM. Virtueel geheugen = 1,5 x RAM.

Aanbevolen: