Hoe De Firmware Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Firmware Te Vinden
Hoe De Firmware Te Vinden

Video: Hoe De Firmware Te Vinden

Video: Hoe De Firmware Te Vinden
Video: Портал TIA: обновления прошивки - как и где? Здесь! 2024, April
Anonim

De mobiele telefoon van Sony Ericsson heeft, net als andere mobiele telefoons, zijn eigen firmware - de zogenaamde firmware. De firmwareversie wordt vaak niet aangegeven in de documentatie of op de verpakking van de mobiele telefoon. Om programma's voor de telefoon te selecteren, games en andere doeleinden te downloaden, moet u echter de versie van deze software weten.

Hoe de firmware te vinden
Hoe de firmware te vinden

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - informatie over de generatie van de telefoon.

instructies:

Stap 1

Pak de telefoon en voer de volgende combinatie van commando's uit:> * << * telefoon joystick. Selecteer in het menu het item "Service-informatie" en vervolgens "Software-informatie", dat wil zeggen de software. In het bericht dat verschijnt, bevat de eerste regel de versie van de geïnstalleerde firmware.

Stap 2

In de nieuwste modellen mobiele telefoons van Sony Ericsson is de programmaversie te vinden in het "Menu" door het item "Instellingen" te selecteren, ga dan naar het gedeelte "Algemeen", selecteer het item "Update service en softwareversie". Het is ook vermeldenswaard dat de firmware te vinden is in de juiste gespecialiseerde centra die mobiele apparaten repareren of verkopen.

Stap 3

In smartphones is informatie over de geïnstalleerde firmware beschikbaar als u de knoppen met een rode en groene buis in de volgende volgorde indrukt: rood - groen - rood - rood - groen - rood. Druk de toetsen voorzichtig in, aangezien een onjuiste bediening van een mobiele telefoon kan leiden tot gevolgen die de werking van het gehele telefoonsysteem volledig verstoren.

Stap 4

Er zijn verschillende programma's waarmee u bij het aansluiten van een mobiele telefoon op een computer met de inhoud van de telefoon kunt werken. Ze bieden ook opties voor firmware-upgrades, waaronder het weergeven van de firmwareversie. U kunt de applicatie voor uw telefoon downloaden van internet door het telefoonmodel in de zoekmachine op te geven.

Stap 5

Het is niet de moeite waard om de firmware van een Sony Ericsson mobiele telefoon zelf te wijzigen, omdat je de telefoon zelf kunt beschadigen. Maak gebruik van de diensten van gespecialiseerde servicecentra. Het is ook vermeldenswaard dat er veel instructies op internet zijn voor het installeren van nieuwe firmware voor Sony Ericsson mobiele telefoons. Lees alle punten aandachtig door om uw telefoon niet te beschadigen.

Aanbevolen: