Hoe Een Wii-spelschijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wii-spelschijf Te Branden
Hoe Een Wii-spelschijf Te Branden

Video: Hoe Een Wii-spelschijf Te Branden

Video: Hoe Een Wii-spelschijf Te Branden
Video: Play Burned DVD Wii Backups! Wii 4.3 (NeoGamma) 2017 Tutorial! 2024, April
Anonim

Nintendo Wii is een van de meest populaire spelsystemen. Schijven erop zijn echter vrij duur. Het is veel goedkoper om de gedownloade afbeelding van het spel naar je media te schrijven, hiervoor is het voldoende om verschillende programma's te gebruiken om met het.wii-beeldformaat te werken.

Hoe een Wii-spelschijf te branden
Hoe een Wii-spelschijf te branden

Noodzakelijk

  • - een afbeelding met een spel;
  • - dvd-schijf;
  • - unscrambler.exe;
  • - Nero of UltraISO

instructies:

Stap 1

Download de afbeelding met het gewenste spel, dat de extensie.wii zal hebben. U moet de afbeelding ook maken met een rawdump-programma genaamd unscrambler.exe. Merk op dat de WII-schijfkopie groter is dan DVD5, dus het kan niet direct worden gebrand, en de uitvoer.iso zal ongeveer even groot zijn.

Stap 2

Installeer het NERO-programma, bij voorkeur versie 6, aangezien NERO7 fouten kan ervaren bij het opnemen van afbeeldingen met meer dan 2000 bestanden. Hoewel de kans bestaat dat latere versies dit probleem hebben opgelost.

Stap 3

Pak de.wii-afbeelding uit met behulp van unscrabler (selecteer gewoon de juiste optie) in één map. Bijvoorbeeld in de C: / Wii-directory.

Stap 4

Ga naar het menu Start en start de opdrachtregel ("Start" - "Uitvoeren" - typ "cmd"). Er wordt een DOS-venster geopend waarin u met het "cd"-commando naar de map moet gaan waar de uitgepakte bestanden zich bevinden (bijvoorbeeld "cd C: Wii").

Stap 5

Schrijf vervolgens in de invoerregel "unscrambler.exe image.wii image.iso" en druk op Enter. "Image.wii" is de naam van het bestand in de directory en "image.iso" is de naam van het doelbestand. Wacht 10-15 minuten.

Stap 6

Vervolgens kan het.iso-bestand naar de schijf zelf worden geschreven. Plaats de schijf in het station, open Nero. Ga naar het item "Recorder" - "Afbeelding branden". Zodra het branden is voltooid, kan de schijf met succes worden gebruikt.

Stap 7

Onlangs zijn er veel programma's verschenen waarmee je een afbeelding kunt branden zonder de opdrachtregel te gebruiken. In de kern hebben ze echter dezelfde ontsleutelaar. Bijvoorbeeld de WiiUI-applicatie, die, naast de gebruikelijke conversie, afbeeldingen kan maken, zowel voor gebruik in de console als voor emulators. Het is in staat om de regio van de schijf (PAL of NTSC) te wijzigen en de afbeelding onafhankelijk op een schijf te branden.

Aanbevolen: