Hoe Vcd Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Vcd Te Branden
Hoe Vcd Te Branden

Video: Hoe Vcd Te Branden

Video: Hoe Vcd Te Branden
Video: windows mediaplayer: cd branden 2024, September
Anonim

Op dit moment kunnen niet alle draagbare dvd-spelers dvd's correct lezen - er worden elke dag nieuwe decoders uitgebracht, dus de uitweg uit deze situatie kan zijn het opnemen van materiaal op een video-cd. een film die in dit formaat is opgenomen, kan door elk videoapparaat worden gelezen, zelfs als er geen dvd-afspeelfunctie is.

Hoe vcd te branden
Hoe vcd te branden

Noodzakelijk

Nero Burning Rom-software

instructies:

Stap 1

Om een videoschijf te branden, kunt u elk programma gebruiken dat met video kan werken, maar het hulpprogramma uit het Nero-pakket is het beste voor deze taak. Ga na de installatie naar het menu "Start", selecteer "Alle programma's" en vervolgens Nero en klik in de vervolgkeuzelijst op Nero Burning Rom.

Stap 2

Selecteer in het geopende programmavenster het type video-cd dat u wilt maken Ga in het projectvenster naar de eigenschappen ervan, klik hiervoor op het hoofdmenu "Bestand" en selecteer het item "Projecteigenschappen" of klik op sneltoets F7.

Stap 3

Vink op het eerste tabblad van de eigenschappen van het opnameproject het vakje aan naast "Creëer een cd die voldoet aan de CD-Bridge-standaard", met deze optie kunt u de schijf op elk cd-apparaat bekijken. Selecteer het item "Coderresolutie" PAL Natuurlijk is er tegenwoordig niet zo'n apparaat dat geen PAL- en NTSC-schijven kan lezen, maar het is beter als u de voorkeur geeft aan PAL (Europees formaat).

Stap 4

Ga naar het tabblad "Menu", hier kunt u een eenvoudig menu maken waarmee u door de secties van de schijf kunt navigeren. Als u van plan bent om slechts één film op te nemen, is het maken van een menu optioneel. Om het menu weer te geven, vinkt u het vakje aan naast "Menu toestaan" en "Bekijk eerste pagina".

Stap 5

Ga naar het ISO-tabblad Merk op dat de optie Bestandsnaamlengte alleen ISO-niveau 2 en de tekenset ISO9660 mag zijn. Op het tabblad "Sticker" volstaat het om het veld "Schijfnaam" in te vullen door de naam van de film in te voeren Het blijft om op de knop "Nieuw" te drukken om het project te maken.

Stap 6

Zoek de bestanden die u wilt branden in het rechterdeelvenster, selecteer ze en sleep ze naar het linkerdeelvenster. Slepen en neerzetten wordt uitgevoerd door met de linkermuisknop op de geselecteerde bestanden te drukken. Verplaats ze zonder de muisknoppen los te laten. Zodra de bestandenlijst zich in het linkerdeelvenster bevindt, laat u de linkermuisknop los.

Stap 7

Na het verplaatsen van bestanden naar schijf (linker paneel), kun je de hoeveelheid vrije ruimte inschatten, hiervoor is er een speciale liniaal onderaan het programma. Rode kleur geeft aan dat de overgedragen bestanden te groot zijn. In dit geval moet het aantal videomateriaal worden verminderd.

Stap 8

Nu hoeft u alleen maar op de knop "Branden" (het beeld van een brandende schijf) te klikken en te wachten op de conversie van het videoformaat en de daaropvolgende opname. De conversiesnelheid is afhankelijk van de prestaties van de computer, in de regel duurt deze bewerking minstens twee uur, dus het is logisch om de opname van een dergelijke schijf tijdens de lunch of 's nachts in te stellen.

Aanbevolen: