Een Karaoke-disc Afspelen

Inhoudsopgave:

Een Karaoke-disc Afspelen
Een Karaoke-disc Afspelen

Video: Een Karaoke-disc Afspelen

Video: Een Karaoke-disc Afspelen
Video: DVD PLAYER problem can't read on karaoke disc PLEASE HELP 2024, April
Anonim

Tegenwoordig zijn er twee manieren waarop iemand een karaokeschijf kan afspelen: de media afspelen op een computer en de schijf ook afspelen op een dvd-speler. Ondanks dat de methoden uiterlijk verschillend zijn, is er uiteindelijk geen verschil.

Een karaoke-disc afspelen
Een karaoke-disc afspelen

Noodzakelijk

Computer, tv, dvd-speler

instructies:

Stap 1

Speel karaoke op een dvd-speler. Dit is de gemakkelijkste manier om een karaokeschijf te lezen. U hoeft alleen maar een dvd-speler op uw tv aan te sluiten. Voordat u een schijf in de speler plaatst, moet u de "AV"-modus op uw tv inschakelen. In deze modus kunt u overschakelen naar apparaten die op de tv zijn aangesloten.

Stap 2

Nadat de "AV"-modus is geactiveerd, zet u de speler aan en plaatst u er een schijf in. Na een tijdje zal de dvd-speler de informatie van de media lezen en een menu op het tv-scherm weergeven waarmee u muzieknummers kunt selecteren. Selecteer de gewenste melodie en begin deze te spelen door op de "PLAY"-toets te drukken.

Stap 3

Speel een karaokeschijf af op uw computer. We merken meteen op dat na het plaatsen van de schijf in het station, autorun het schijfmenu zou moeten openen. Als dit niet gebeurt, heeft uw computer geen set vereiste codecs. Om niet te raden welke codecs je nodig hebt, kun je het meest populaire K-Lite Codec Pack installeren. Dit bestand kan van internet worden gedownload. Houd er rekening mee dat voordat u het codec-pakket installeert, u ze op virussen moet controleren. Als er geen schadelijke software wordt gevonden, installeert u de codecs op uw computer en start u het systeem opnieuw op.

Stap 4

Nadat de computer opnieuw is opgestart, is de set codecs eindelijk geïnstalleerd en klaar om te werken. Om een karaoke-schijf af te spelen, plaatst u het medium in het station en wacht u tot het automatisch wordt afgespeeld. Als AutoPlay is uitgeschakeld, kunt u de schijf afspelen door de map Deze computer te openen. De keuze van composities is niet alleen mogelijk met de muis, maar ook met de pijlen op het toetsenbord.

Aanbevolen: