Hoe De Ondertitelkleur Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Ondertitelkleur Te Veranderen
Hoe De Ondertitelkleur Te Veranderen

Video: Hoe De Ondertitelkleur Te Veranderen

Video: Hoe De Ondertitelkleur Te Veranderen
Video: Ondertitels veranderen 2024, April
Anonim

Er zijn veel programma's beschikbaar om ondertitelingsinstellingen te wijzigen. Je taak hier is alleen beperkt tot de keuze van die. Wat voor jou het handigst is. Houd er rekening mee dat de kleur van de ondertitels niet in een speciaal programma hoeft te worden gewijzigd, maar dat u deze rechtstreeks in de speler kunt aanpassen.

Hoe de ondertitelkleur te veranderen
Hoe de ondertitelkleur te veranderen

Noodzakelijk

  • - een programma voor het bewerken van ondertitels;
  • - video speler.

instructies:

Stap 1

Download een programma om de ondertitelinstellingen te wijzigen. U kunt een programma selecteren door een zoekopdracht in te voeren in een zoekmachine in uw browser, waarna u een lijst met links krijgt naar de software die u nodig heeft. Kies onder hen degene die het beste bij u past. Ze werken bijna allemaal volgens hetzelfde principe. Een van de meest populaire programma's onder Aegisub-gebruikers, met geavanceerde functionaliteit voor het bewerken en maken van ondertitels voor video's. Je kunt het downloaden van de ontwikkelaarsblog

Stap 2

Nadat u het programma hebt gedownload, installeert u het op uw computer. Lees de interface aandachtig en open het bestand met je ondertitels, waarvan je de kleur wilt veranderen. Houd er rekening mee dat als u het Aegisub-programma gebruikt, u een minimale kennis van het Engels nodig heeft om de bewerking met hen uit te voeren.

Stap 3

Open het bestand met uw ondertitels via het programmamenu. Verander in de bewerkingsfuncties hun kleur naar eigen inzicht. Merk op dat u ook het lettertype, de grootte, de helling kunt wijzigen, onderstrepingsopties kunt toevoegen, enzovoort. Sla uw wijzigingen op.

Stap 4

Verander de kleur van de ondertitels in de speler waarin je normaal gesproken video's bekijkt. Meestal is deze instelling te vinden in de afspeel- of weergave-opties. Hier kunt u ook hun positie op het scherm wijzigen, de schaal wijzigen of ze helemaal verwijderen.

Stap 5

Je kunt ook ondertitels combineren met video-opnames en er één bestand van maken. Dit gebeurt met behulp van conventionele ondertitelingssoftware. Wijzig de kleur van het lettertype, de helling, de grootte, enzovoort, en selecteer de modus om ondertitels met video te combineren. Daarna kunnen ze niet worden bewerkt en kan de kleur niet worden gewijzigd in een andere.

Aanbevolen: