Karaoke Starten Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Karaoke Starten Op Een Computer
Karaoke Starten Op Een Computer

Video: Karaoke Starten Op Een Computer

Video: Karaoke Starten Op Een Computer
Video: Cara Karaoke Di Laptop/Pc 2024, April
Anonim

Onprofessionele uitvoering van populaire liedjes met soundtrack met ondertiteling is tegenwoordig een zeer populair entertainment, aangeduid met het Japanse woord "karaoke". Gespecialiseerde fonogrammen en ondertitels worden zowel commercieel als door gewone liefhebbers gemaakt en verspreid. Natuurlijk is het afspelen van karaoke ook mogelijk met behulp van een computer.

Karaoke starten op een computer
Karaoke starten op een computer

instructies:

Stap 1

Als het werk is opgeslagen in het formaat van een normaal videobestand met ondertitels erop, dan kunt u het starten met elke videospeler die op uw systeem is geïnstalleerd. In de regel volstaat het dubbelklikken op het bestand om dit te doen. Als deze bestanden naar een optische schijf zijn geschreven, wordt het menu van deze schijf geopend, nadat u deze in de lezer van uw computer hebt geplaatst, of wordt er een aanbod gelanceerd om de bestanden af te spelen met de standaard videospeler van het besturingssysteem.

Stap 2

Als het een karaoke-schijf is die is opgenomen op een dvd, verschijnt er een menu op het computerscherm nadat u deze in de lezer hebt geplaatst, waarin u de afspeeloptie moet selecteren. Karaoke-dvd's zijn meestal computerklaar en bevatten de benodigde software die automatisch wordt uitgevoerd of geïnstalleerd.

Stap 3

Als karaokebestanden van internet worden gedownload, is mogelijk een speciale speler nodig om ze af te spelen, die ook van het netwerk kan worden gedownload. Om bijvoorbeeld KAR-bestanden af te spelen, kunt u de Karaoke Galaxy Player-toepassing installeren door deze te downloaden van de karaoke.ru-website. Daarnaast kun je VanBasco Karplayer, Creative RealOrche, Karma 2008 en andere gebruiken om karaoke te spelen.

Stap 4

U kunt het met slechts één browser doen als u de diensten van sites gebruikt waarmee u online karaoke kunt uitvoeren. Om dit te doen, klikt u gewoon op de link met de naam van het gewenste nummer en het afspelen begint in een nieuw venster via een interactieve speler die in de sitepagina is ingebouwd. De enige vereiste is dat JavaScript in de browser moet zijn ingeschakeld.

Stap 5

Tijdens het optreden heb je een microfoon nodig - steek deze in de overeenkomstige aansluiting op de computerbehuizing. Naast het pictogram en de afbeelding van de microfoon, moet deze een kleurcodering hebben - de microfoon komt overeen met roze en groen geeft de hoofdtelefoonaansluiting aan.

Aanbevolen: