Een Computer Starten Zonder Een Gebruiker

Inhoudsopgave:

Een Computer Starten Zonder Een Gebruiker
Een Computer Starten Zonder Een Gebruiker

Video: Een Computer Starten Zonder Een Gebruiker

Video: Een Computer Starten Zonder Een Gebruiker
Video: Windows 10 - inloggen zonder wachtwoord 2023, Maart
Anonim

Als u zich wilt aanmelden bij een computer zonder gebruikersaccount in het besturingssysteem Microsoft Windows XP, moet u eerst de beveiligingsinstellingen wijzigen om de wachtwoordbeveiliging te annuleren.

Een computer starten zonder een gebruiker
Een computer starten zonder een gebruiker

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van het besturingssysteem Microsoft Windows XP op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Uitvoeren" om de procedure voor het wijzigen van de inlogparameters uit te voeren.

Stap 2

Voer de waarde regedit in het veld Openen in en bevestig de uitvoering van de opdracht om de Register-editor te starten door op OK te klikken.

Stap 3

Vouw de registertak uit

HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ WindowsNT \ CurrentVersion \ Winlogon

en vouw de parameter DefaultUserName uit door te dubbelklikken.

Stap 4

Voer uw gebruikersnaam in en bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op OK te klikken.

Stap 5

Zorg ervoor dat de parameter DefaultPassword bestaat, of maak er een aan. Open hiervoor het menu "Bewerken" van de bovenste werkbalk van het editorvenster en selecteer de opdracht "Nieuw". Gebruik het item String Parameter en voer de waarde DefaultPassword in het veld Parameter Name in. Bevestig de uitvoering van de opdracht door op de functietoets Enter te drukken en open de nieuw aangemaakte parameter door te dubbelklikken met de muis. Voer de gewenste wachtwoordwaarde in het veld Waarde in en druk op de softkey Enter om uw keuze te bevestigen.

Stap 6

Zorg ervoor dat de parameter AutoAdminLogon bestaat of maak er een aan. Open hiervoor het menu "Bewerken" van de bovenste werkbalk van het editorvenster en selecteer de opdracht "Nieuw". Gebruik het item String Parameter en voer de waarde DAutoAdminLogon in het veld Parameter Name in. Bevestig de uitvoering van de opdracht door op de functietoets Enter te drukken en open de nieuw aangemaakte parameter door te dubbelklikken met de muis. Voer een waarde van 1 in het veld Waarde in en druk op de softkey met het label Enter om uw keuze te bevestigen.

Stap 7

Sluit het hulpprogramma Register-editor af en start uw computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Populair per onderwerp