Een Geformatteerde Geheugenkaart Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Geformatteerde Geheugenkaart Herstellen
Een Geformatteerde Geheugenkaart Herstellen

Video: Een Geformatteerde Geheugenkaart Herstellen

Video: Een Geformatteerde Geheugenkaart Herstellen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

Vaak worden bestanden door een misverstand van media verwijderd. De camera viel in de handen van een kind. Of je hebt zelf de geheugenkaart gewist, honderd procent zeker dat je de foto's niet meer nodig hebt, en binnen een paar dagen heb je precies deze nodig, al uit het geheugen gewist. Voor dergelijke gevallen hebben programmeurs speciale programma's ontwikkeld die informatie van geformatteerde media kunnen herstellen.

Een geformatteerde geheugenkaart herstellen
Een geformatteerde geheugenkaart herstellen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - CardRecovery-programma.

instructies:

Stap 1

Open een browser en voer de naam van het programma in - CardRecovery in de zoekbalk. Als je problemen hebt met het zoeken, kun je downloaden op de portal www.softportal.com. Volg een van de aangeboden links en download het programma naar uw computer. Installeer CardRecovery door met de linkermuisknop op het installatiebestand te dubbelklikken. Dergelijke programma's mogen in de regel altijd alleen in de systeemdirectory van de lokale schijf op de harde schijf van de computer worden geïnstalleerd, aangezien alle logboeken in die directory's worden opgeslagen

Stap 2

Voer het programma uit. Selecteer de media, het cameramodel en de locatie op de harde schijf waar het programma de herstelde gegevens zal opslaan. Geef de grootte van de geheugenkaart op en klik op "OK". Voer alle gegevens zorgvuldig in, aangezien dit een zeer belangrijk proces is bij het herstellen van informatie van draagbare media.

Stap 3

Begin met het scannen van de geheugenkaart. U kunt de knoppen Pauze en Stop gebruiken als u het proces even moet stoppen of onderbreken. Dit duurt echter meestal niet langer dan een paar minuten. Het programma geeft een bericht weer over een succesvolle voltooiing, klik op "OK". De interface van dit programma is in een vreemde taal, maar er zullen geen problemen zijn tijdens het werken, omdat alles banaal en eenvoudig is.

Stap 4

Het programma geeft een lijst met foto's weer die kunnen worden gemarkeerd voor verder herstel. Wacht terwijl het opslaan naar het eerder geselecteerde gebied op de harde schijf plaatsvindt. Bekijk het resultaat. Als CardRecovery de meeste van uw gegevens niet kon herstellen, probeer dan een ander programma. U kunt veel vergelijkbare programma's op internet vinden, inclusief gratis. Er zijn ook programma's voor het herstellen van andere gegevens - audiobestanden, documenten, video's en andere.

Aanbevolen: