Hoe Te Controleren Of De Installatie Correct Is

Inhoudsopgave:

Hoe Te Controleren Of De Installatie Correct Is
Hoe Te Controleren Of De Installatie Correct Is

Video: Hoe Te Controleren Of De Installatie Correct Is

Video: Hoe Te Controleren Of De Installatie Correct Is
Video: Zo controleert u gastechnische installaties correct 2024, April
Anonim

Voor systeembeheerders begint het grootste probleem bij het opnieuw installeren van het besturingssysteem of bij het vervangen van een oude server door een nieuwe. Het is niet moeilijk om het besturingssysteem opnieuw te installeren, maar niet iedereen kan het configureren, en zelfs zo dat het meerdere jaren probleemloos werkt. De meeste problemen doen zich voor bij het configureren van Active Directory in combinatie met het configureren van DNS.

Hoe te controleren of de installatie correct is
Hoe te controleren of de installatie correct is

instructies:

Stap 1

U hebt het besturingssysteem geïnstalleerd, DNS en Active Directory geconfigureerd. Nu rijst de vraag: heb je het allemaal goed gedaan? We moeten de volledige configuratie van ons domein controleren. Ga hiervoor na het installeren en configureren van Active Directory naar het menu "Beheer", in het geopende venster ziet u dat daar veel nieuwe pictogrammen zijn verschenen. Voor u is op dit moment de belangrijkste module de module "Active Directory: gebruikers en computers". Open het en controleer uw domeinnaam. Op dit moment is het belangrijkste voor u de juistheid van de opgegeven naam, d.w.z. juiste domeinnaam.

Stap 2

Vervolgens moet u dubbelklikken op de naam van uw domein (u kunt op het +-teken klikken) om de domeincontainer te openen. Selecteer in het venster dat verschijnt het item "Domeincontrollers". Controleer ook of de domeinnaam correct is.

Stap 3

Plaats de muiscursor op de naam van uw domeincontroller, die zich in het rechtervenster bevindt, en selecteer Eigenschappen in het contextmenu (deze verschijnt nadat u met de rechtermuisknop hebt geklikt). U kunt ook dubbelklikken met de linkermuisknop.

Stap 4

Een venster met verschillende tabbladen zou moeten openen. Controleer alle gegevens op verschillende tabbladen.

Aanbevolen: