Hoe Het Voorpaneel Aan Te Passen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Voorpaneel Aan Te Passen?
Hoe Het Voorpaneel Aan Te Passen?

Video: Hoe Het Voorpaneel Aan Te Passen?

Video: Hoe Het Voorpaneel Aan Te Passen?
Video: #1 Zelf je vaatwasser installeren | Beko 2024, April
Anonim

Het voorpaneel op de systeemeenheid wordt als een vrij handige toevoeging beschouwd. Veel gebruikers plaatsen zijn lichaam onder de tafel, maar elke keer wil je niet onder de tafel klimmen. Nadat u het voorpaneel hebt geconfigureerd, kunt u altijd snel luidsprekers, een microfoon en een aantal USB-apparaten aansluiten.

Hoe het voorpaneel aan te passen?
Hoe het voorpaneel aan te passen?

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Het frontpaneel is standaard aangesloten op het moederbord, dat is voorzien van speciale connectoren. Elk moederbord heeft een andere locatie voor deze connectoren. Een correcte aansluiting is alleen mogelijk door de gebruiksaanwijzing (van het moederbord) te bestuderen. Als je een computer in een winkel hebt gekocht, zou dit paneel al moeten zijn aangesloten.

Stap 2

Het paneel kan alleen worden geconfigureerd nadat alle mogelijke apparaten op de poorten zijn aangesloten, bijvoorbeeld een microfoon, luidsprekers en sommige USB-apparaten. De stuurprogramma's voor de geluidskaart regelen de aansluiting van de microfoon en luidsprekers. Als het geluid in het moederbord is ingebouwd, kun je het bedienen met Realtek Manager of een ander programma (afhankelijk van de fabrikant van de geluidshardware van je computer).

Stap 3

Op het voorpaneel is de microfoonaansluiting roze gemarkeerd en de luidsprekeraansluiting groen. USB-apparaten moeten worden aangesloten op speciale langwerpige stopcontacten. Hoewel alles duidelijk en uiterst eenvoudig is met USB, vereist het aanpassen van het geluid van de luidsprekers en de ontvangst van het microfoonsignaal enige kennis.

Stap 4

Het is goed om de activiteit van het inkomende microfoonopnamesignaal te volgen via speciale programma's of het standaard "Sound Recorder"-programma in het Windows-besturingssysteem. Als de opnameschaal niet resoneert, is de microfoon niet fysiek of hardwarematig aangesloten. Om het hardwareapparaat in te schakelen, moet u naar de eigenschappen van het stuurprogramma van de geluidskaart gaan.

Stap 5

Start de Master Volume-applet. Dubbelklik hiervoor op het luidsprekerpictogram in het systeemvak. Klik in het geopende venster op het bovenste menu "Opties" en selecteer "Eigenschappen". Selecteer in het veld "Mixer" de optie Invoer. Vink onder aan het venster het vakje naast de microfoonregel aan en druk op Enter om het venster te sluiten. De microfoon zou moeten werken.

Stap 6

Het testen van de tweede aansluiting, die voor luidsprekers is, is eenvoudig genoeg. Sluit luidsprekers of koptelefoons aan op deze aansluiting en zet elke audiospeler aan. Het uiterlijk van geluid in de luidsprekers betekent dat het voorpaneel correct is aangesloten op het moederbord.

Aanbevolen: