Hoe Maak Je Een Dvd-station?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Dvd-station?
Hoe Maak Je Een Dvd-station?

Video: Hoe Maak Je Een Dvd-station?

Video: Hoe Maak Je Een Dvd-station?
Video: How to make mini CNC plotter 2D using scrap DVD 2024, April
Anonim

Veel filmliefhebbers zijn een functie tegengekomen zoals het koppelen van een dvd-speler aan een specifieke zone. Dit komt door de strijd van filmdistributeurs met de zogenaamde videopiraten. De eigenaren van apparaten met meerdere zones bevonden zich in de meest voordelige situatie. Maar een gewone dvd-drive kan ook multizone worden gemaakt.

Hoe maak je een dvd-station?
Hoe maak je een dvd-station?

Noodzakelijk

Software voor het flashen van een dvd-station

instructies:

Stap 1

Bepaal de zonering van het geïnstalleerde dvd-station. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" en selecteer "Apparaatbeheer". In het geopende venster vinden we het geïnstalleerde dvd-station. Het wordt meestal "dvd- en cd-rom-stations" genoemd. Selecteer het gewenste dvd-station uit de lijst en klik met de rechtermuisknop op het submenu. Vervolgens selecteren we de functie "Eigenschappen". Er worden verschillende tabbladen geopend in een nieuw venster, waarvan er één de titel "DVD-regio" heeft. Het regionummer wordt erin aangegeven en er is ook de mogelijkheid van hardwarematige wijziging van de waarde.

Stap 2

Selecteer de gewenste regio voor het dvd-station en druk op de knop OK.

Stap 3

Voer het programma uit om de regiocode te wijzigen. Het detecteert automatisch waar de distributie is geïnstalleerd en brengt de nodige wijzigingen aan in de hardware. Deze bewerking is vergelijkbaar met tweaker-programma's die Windows aanpassen voor gebruikersverzoeken. U hoeft alleen maar aan te geven aan welke zone u het dvd-station wilt koppelen en dat is alles. Het programma maakt automatisch de gewenste instellingen.

Stap 4

Als u de zone voor de dvd-regio van uw bestaande dvd-station niet kunt wijzigen, moet u een virtuele dvd-rom installeren. De meest bekende zijn oorspronkelijk gemaakt voor meerdere zones, daarom zullen ze zich bij het afspelen van videobestanden automatisch aanpassen aan deze vereisten.

Aanbevolen: