Hoe Maak Je Een Aux-ingang?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Aux-ingang?
Hoe Maak Je Een Aux-ingang?

Video: Hoe Maak Je Een Aux-ingang?

Video: Hoe Maak Je Een Aux-ingang?
Video: Banaan en kurkuma veranderen haar huid // Ze is 60 maar ziet er 18 uit - Vlekkeloze huid in 3 dagen 2024, April
Anonim

De AUX-ingang in bandrecorders voor autoradio's wordt meestal geïnstalleerd om externe audioapparaten aan te sluiten als mediaspeler of om een luidsprekersysteem als headset te gebruiken. Dit is best handig, aangezien de meeste mobiele apparaten en draagbare spelers de mini-jack-connector gebruiken.

Hoe maak je een aux-ingang?
Hoe maak je een aux-ingang?

Noodzakelijk

  • - pluim;
  • - draad met stekker;
  • - diverse details naar eigen inzicht voor de uitvoering van het ontwerp.

instructies:

Stap 1

Bereid het gereedschap voor dat nodig is om de AUX-ingang in uw autoradio te installeren. Zoek hiervoor de ATA33 0 IDE-kabel en een kabel met een afgeschermde mini-jackplug voor aansluiting. U kunt elke lus kiezen, maar de bovenstaande optie is in dit geval ideaal voor uitvoering - de dikte is bij uitstek geschikt voor de diameter, waardoor de mogelijkheid van kortsluiting tijdens onzorgvuldig solderen wordt geëlimineerd. Alle benodigde accessoires kunnen worden gekocht bij de verkooppunten van radioapparatuur in uw stad. Het is het beste om voor deze doeleinden draden van hoogwaardige materialen te kiezen, omdat de kans groot is dat de apparatuur bederft.

Stap 2

Haal uw radio uit de auto nadat u het voorpaneel hebt verwijderd. Draai de schroeven los die hem vasthouden en koppel hem los van de stroombron. Zoek de connector in de rechterbenedenhoek van het apparaat. Snijd de kabel van je keuze precies doormidden en soldeer de kabel vervolgens op de plaats met de mini-jack pluggen.

Stap 3

Het is het beste om de connector niet te solderen, omdat u het apparaat kunt beschadigen. Als u dit nog niet eerder hebt gedaan, neem dan contact op met de servicecentra, waar specialisten die dergelijke wijzigingen herhaaldelijk zijn tegengekomen, het voor u zullen doen. De beste optie zou zijn om te leren hoe je zo'n invoer kunt maken op een onnodige radiobandrecorder.

Stap 4

Na het voltooien van de nodige handelingen, installeert u uw radio in de auto zodat de AUX-ingangsdraden geen interferentie met andere apparaten veroorzaken.

Stap 5

Controleer daarna, zonder de panelen te bevestigen, de ingang die u hebt ingesteld door een draagbare speler of een mobiele telefoon met de juiste connectoren erop aan te sluiten. Breng het naar het voorpaneel en bevestig vervolgens de positie van de autoradio met schroeven. Hiervoor kunt u het beste zelftappende schroeven gebruiken.

Aanbevolen: