Een Cd-wisselaar Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Cd-wisselaar Aansluiten
Een Cd-wisselaar Aansluiten

Video: Een Cd-wisselaar Aansluiten

Video: Een Cd-wisselaar Aansluiten
Video: CD wisselaar inbouwen.avi 2024, April
Anonim

Cd-wisselaars van verschillende fabrikanten hebben hun eigen bijzonderheden bij het aansluiten op de muziekapparatuur van de auto. Dit kunt u het beste toevertrouwen aan autoservicemedewerkers.

Een cd-wisselaar aansluiten
Een cd-wisselaar aansluiten

Noodzakelijk

  • - instructie;
  • - een set kabels.

instructies:

Stap 1

Koop een speciale set draden voor het aansluiten van een cd-wisselaar, je kunt ze vinden in radiowinkels in je stad, maar ook bij verkooppunten van auto-elektronica. Het is het beste om originele kabels te kopen en geen Chinese vervalsingen te gebruiken, omdat ze niet alleen niet de juiste geluidskwaliteit bieden, maar in sommige gevallen ook niet het beste effect hebben op de werking van apparaten. De draden kunnen ook bij de apparatuur passen, dit hangt af van de fabrikant van de apparaten.

Stap 2

Installeer de wisselaar in uw auto door deze aan te sluiten volgens de stappen die in de handleiding staan aangegeven. Houd er rekening mee dat sommige spelers alleen apparaten van hetzelfde merk kunnen aansluiten, dus houd hier rekening mee voordat u een aankoop doet. Sluit vóór de installatie de apparaten aan, onthoud de werkende configuratie, het is het beste om aantekeningen of schetsen voor uzelf te maken.

Stap 3

Als u om de een of andere reden geen instructies hebt om de wisselaar aan te sluiten, download deze dan door naar de officiële website van de fabrikant te gaan. Installeer het niet zonder de gebruikershandleiding, omdat u de hardware kunt beschadigen. Als u niet over de vaardigheden beschikt om met het afstemmen van muziekapparatuur te werken, neem dan contact op met de autoservice in uw stad.

Stap 4

Als je nog steeds gaat leren hoe je een disc-wisselaar aansluit, vraag dan vrienden die deze taak eerder zijn tegengekomen om hulp bij het instellen. Registreer u ook op speciale fora om tijdig informatie te ontvangen over de voor u interessante punten met betrekking tot het instellen van de apparatuur in uw auto. Houd er rekening mee dat het aansluiten van de wisselaar op de versterker ook zijn eigen kenmerken heeft, hier heeft u mogelijk instructies voor beide apparaten nodig.

Aanbevolen: