Hoe Muziek Af Te Spelen In KS

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Af Te Spelen In KS
Hoe Muziek Af Te Spelen In KS

Video: Hoe Muziek Af Te Spelen In KS

Video: Hoe Muziek Af Te Spelen In KS
Video: DISCORD MUZIEK BOT || Play u0026 Leave Command | Tutorial #1 [Nederlands/Dutch] 2024, Mei
Anonim

Het is niet ongebruikelijk dat je bij het spelen van de online shooter Counter-Strike kunt horen hoe sommige spelers verschillende geluiden spelen met behulp van voicechat. Ondanks de schijnbare complexiteit, is het vrij eenvoudig om muziek af te spelen in CS, je hoeft alleen een bepaalde volgorde van acties te onthouden.

Hoe muziek af te spelen in KS
Hoe muziek af te spelen in KS

instructies:

Stap 1

Deze bewerking voor het afspelen van geluiden kan worden uitgevoerd met behulp van de Half-Life Sound Selector (HLSS)-software. Om dit te doen, moet je eerst naar een map met de naam cstrike gaan (het geschatte pad ernaartoe is als volgt - SteamApps / accountnaam / counter-strike / cstrike). Zoek daar het autoexec.cfg-bestand.

Stap 2

Nu moet je het openen met Kladblok en de volgende regels aan de code toevoegen:

alias hlss-START "voice_inputfromfile 1; voice_loopback 1; + voicerecord; alias ToggleWAV hlss-STOP"

alias hlss-STOP "voice_inputfromfile 0; voice_loopback 0; -voicerecord; alias ToggleWAV hlss-START"

alias ToggleWAV "hlss-START"

voice_fadeouttime 0.

Zorg ervoor dat u uw wijzigingen opslaat.

Stap 3

Selecteer vervolgens Bestand → Opties. Er wordt een venster geopend. Daar moet u op Bladeren klikken. Geef het pad op naar de map Cstrike, die het bestand autoexec.cfg bevat. Start het spel, open de console. Vervolgens moet u de volgende regel invoeren: bind del "ToggleWav". Hier is del een knop waarvan het doel is om muziek te stoppen / starten. Onthoud dat u in plaats van Del een andere sleutel kunt opgeven, bijvoorbeeld F10. Zet het gewoon op de regel hierboven.

Stap 4

Sluit de console en verlaat het spel. Het volgende dat u moet doen, is een afspeellijst instellen. Onthoud dat HLSS alleen bestanden kan afspelen met de volgende parameters: 16bit 8kHz (8000Hz) Mono. Converteer het mp3-bestand met een speciaal programma naar wav.

Stap 5

Nadat het bestand is geconverteerd, klikt u op het groene plusteken. Selecteer vervolgens het gewenste bestand en geef hieronder de sleutel op die verantwoordelijk is voor het schakelen. Stel uw eigen sneltoets in voor elke melodie. De laatste stap is het activeren van het programma. Het enige dat overblijft is om het spel in te gaan, een melodie te selecteren en op de toets te drukken die verantwoordelijk is voor het afspelen ervan.

Aanbevolen: