Hoe Maak Je Jezelf Ouder?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Jezelf Ouder?
Hoe Maak Je Jezelf Ouder?

Video: Hoe Maak Je Jezelf Ouder?

Video: Hoe Maak Je Jezelf Ouder?
Video: Hoe maak je jezelf gelukkig? | VERDRIET 2024, April
Anonim

Niemand weet hoe een persoon er over vele jaren uit zal zien, wanneer hij oud wordt, maar je kunt je voorstellen hoe het uiterlijk van een persoon op oudere leeftijd zal veranderen door zijn moderne foto kunstmatig te verouderen in Adobe Photoshop. Uit nieuwsgierigheid kun je zowel je eigen foto als een foto van een beroemd persoon verouderen.

Hoe maak je jezelf ouder?
Hoe maak je jezelf ouder?

instructies:

Stap 1

Open de gewenste foto in Photoshop en bereid deze voor op bewerking - voer kleurcorrectie uit, snijd de afbeelding bij met het gereedschap Bijsnijden. Selecteer in het filtermenu het filter Uitvloeien om de ogen en lippen van een persoon op de foto te verkleinen en de oorlellen te vergroten - dergelijke veranderingen treden op met het gezicht van een persoon op oudere leeftijd.

Stap 2

Gebruik de juiste hulpmiddelen voor dit filter om de gewenste gebieden te verkleinen. Zoek daarna een foto van een persoon wiens gezicht bedekt is met rimpels. De hoek en het formaat van de foto moeten overeenkomen met uw originele afbeelding.

Stap 3

Upload de geselecteerde rimpelfoto in Photoshop als een apart document. Kopieer het gezicht met rimpels en plak het met een nieuwe laag op de originele foto, en corrigeer indien nodig met het gereedschap Transformeren zodat de kenmerken van de gezichten en hun afmetingen zoveel mogelijk overeenkomen.

Stap 4

Zet de dekking van de rimpellaag op 40%. Kijk waar het ingevoegde gezicht niet overeenkomt met het originele gezicht en wis het overtollige met de Eraser Tool. Stel de Overvloeimodus van de lagen in op Overlay en maak vervolgens de ogen op de foto donkerder met een donkerbruin penseel met lage dekking. Breng de kwast aan op een nieuwe laag.

Stap 5

Selecteer het gereedschap Kloonstempel in de werkbalk en gebruik het om het gezicht te bewerken, onvolkomenheden in het overvloeien van rimpels te verwijderen en een perfecte match tussen de twee gezichten te bereiken. Vul alle lege ruimtes in met rimpels die zijn gekopieerd van andere delen van het gezicht. Trek grijze haren op de wenkbrauwen.

Stap 6

Ga naar de rimpellaag en verzadig deze en verminder vervolgens de dekking van de laag tot 20%. Zet de overvloeimodus voor lagen op Tint. Maak een nieuwe laag en wijzig de helderheids- en contrastwaarden om de foto er realistischer uit te laten zien.

Aanbevolen: