Hoe Kaspersky Anti-Virus Te Deblokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Kaspersky Anti-Virus Te Deblokkeren
Hoe Kaspersky Anti-Virus Te Deblokkeren

Video: Hoe Kaspersky Anti-Virus Te Deblokkeren

Video: Hoe Kaspersky Anti-Virus Te Deblokkeren
Video: Тестирование Kaspersky Internet Security 21.2.16.590 2024, Mei
Anonim

Kaspersky Anti-Virus is een van de meest betrouwbare beveiligingssystemen voor een computer, maar als het wordt onderbroken, kan het ook worden blootgesteld aan malware. Probeer de databases zo vaak mogelijk bij te werken en schakel de antivirus niet zonder specifieke reden uit.

Hoe Kaspersky Anti-Virus te deblokkeren
Hoe Kaspersky Anti-Virus te deblokkeren

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Om het Kaspersky-antivirussysteem te deblokkeren, moet u de oorzaak van de storing in de software achterhalen. In de meeste gevallen wordt het geblokkeerd vanwege het verlopen van de licentiesleutel, maar soms kan het werk worden gestopt door virussen en andere kwaadaardige programma's (meestal gebeurt dit na een tijdelijke opschorting van de bescherming).

Stap 2

Verleng in het eerste geval de licentie om de volledige werking van Kaspersky Anti-Virus te hervatten. U kunt dit doen door naar de officiële website van de ontwikkelaar te gaan en de aankoop of verlenging van de licentie te selecteren in het bijbehorende menu-item, afhankelijk van of u alleen de proefperiode eerder hebt gebruikt of al een volledige versie had.

Stap 3

Om online te betalen, moet u toegang verlenen tot uw account. Wees uiterst voorzichtig bij het invoeren van betalingsgegevens en probeer het virtuele toetsenbord op het scherm te gebruiken. U kunt een Kaspersky-sleutel ook krijgen in verschillende online softwarewinkels of bij verkooppunten van computerhardware en -software in uw stad.

Stap 4

Nadat u de licentiesleutel van het Kaspersky Anti-Virus-programma hebt ontvangen, voert u deze in op het activeringsformulier en wacht u tot de sleutel is geregistreerd en de databases zijn bijgewerkt. Houd er rekening mee dat u in dit geval eerst verbinding moet maken met internet.

Stap 5

Als uw antivirusprogramma werd geblokkeerd door schadelijke software, download dan het hulpprogramma Dr. Web CureIT en elk anti-Trojaans programma van uw keuze met up-to-date databases. Controleer uw computer, herstel deze vervolgens nadat u schadelijke elementen hebt verwijderd en installeer indien nodig Kaspersky Anti-Virus opnieuw.

Aanbevolen: