Hoe Maak Je Mooie Dia's

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Mooie Dia's
Hoe Maak Je Mooie Dia's

Video: Hoe Maak Je Mooie Dia's

Video: Hoe Maak Je Mooie Dia's
Video: Hoe maak je een PowerPoint presentatie? | PowerPoint basics | PPT Solutions 2024, Mei
Anonim

Met behulp van dia's, samengevoegd tot een interactieve diavoorstelling, kunt u een reeks foto's en andere afbeeldingen prachtig ontwerpen en weergeven, getimed voor een breed scala aan evenementen. Fotoselecties voor diavoorstellingen kunnen worden getimed om samen te vallen met familiejubilea, bruiloften, kinderfeestjes, diploma-uitreikingen, liefdesverhalen, maar ook zakelijke presentaties en bedrijfsfeesten. Het is niet moeilijk om een originele slideshow te maken als je een speciaal programma hebt om zo'n video te maken.

Hoe maak je mooie dia's
Hoe maak je mooie dia's

instructies:

Stap 1

Gebruik voor het maken van een video het eenvoudige en populaire Slide-programma, dat alles heeft wat je nodig hebt om thuis een goede diavoorstelling te maken. U kunt ook verschillende visuele effecten en kaders kiezen voor het verfraaien van foto's in de PhotoSHOW-editor.

Stap 2

Sorteer afbeeldingen en zorg ervoor dat u alleen afbeeldingen van hoge kwaliteit met een uniform formaat in de sortering opneemt. Bereken vervolgens de tijd voor de diavoorstelling - bepaal de lengte van de video die u in gedachten heeft en correleer deze met het aantal geselecteerde foto's. Toon van 12 tot 20 dia's per minuut, afhankelijk van het tijdsinterval tussen foto's.

Stap 3

Je moet ook nadenken over het script voor de diavoorstelling, zodat het attent is en de kijkers ervan genieten. Denk na over het ontwerp van de video, kies lettertypen, kleuren en overgangseffecten tussen dia's.

Stap 4

Bepaal welke frames u aan het begin wilt laten zien en welke zullen eindigen. Vergeet het doel van tekstfragmenten in de diavoorstelling niet - tijdige en geschikte bijschriften zullen uw video aanvullen en de kijker helpen om nog beter weer te geven wat er op het scherm gebeurt. Maak niet te veel kleine blokken tekst in uw diavoorstelling - probeer de tekst klein, beknopt en opvallend te houden.

Stap 5

Nadat je de structuur van de video hebt uitgedacht, zet je alle frames, effecten en tekstblokken in elkaar. Voeg muziek of andere soundtracks toe aan de diavoorstelling als u deze van tevoren hebt voorbereid. Maak prachtige dia-overgangen. De diavoorstelling is klaar.

Aanbevolen: