Hoe De Registerservice In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Registerservice In Te Schakelen
Hoe De Registerservice In Te Schakelen

Video: Hoe De Registerservice In Te Schakelen

Video: Hoe De Registerservice In Te Schakelen
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, Mei
Anonim

Met behulp van het systeemregister kunt u het besturingssysteem verfijnen: opstartparameters wijzigen, veel functies in- of uitschakelen, bepaalde systeemopties blokkeren. De functie Register-editor van het besturingssysteem wordt standaard uitgevoerd. Het hoeft meestal niet te worden ingeschakeld. Maar als wanneer u het systeemregister probeert te openen, een melding over het verbod verschijnt, betekent dit dat de functie is geblokkeerd. Of het kan zijn gebeurd als gevolg van een virus dat de computer is binnengedrongen.

De service inschakelen
De service inschakelen

Noodzakelijk

Windows-computer

instructies:

Stap 1

Als er een melding over het verbieden van het register op uw thuiscomputer verscheen, hoewel u zeker weet dat deze functie niet is uitgeschakeld, probeer dan eerst uw computer te scannen op virussen.

Stap 2

Voor volgende acties moet uw account beheerdersrechten voor de computer hebben. Volg deze stappen om de mogelijkheid om het systeemregister te bewerken te activeren. Klik op Begin. Selecteer "Alle programma's". Selecteer Accessoires in de lijst met programma's. Zoek en voer de opdrachtregel uit in standaardprogramma's.

Stap 3

Typ gpedit.msc bij de opdrachtprompt en druk op Enter. Binnen een seconde wordt het venster Editor voor lokaal en groepsbeleid geopend. Het venster wordt in tweeën gesplitst. Zoek aan de linkerkant het gedeelte "Gebruikersconfiguratie" en daarin - de optie "Beheersjablonen". Klik op de pijl naast de parameter.

Stap 4

Er worden nog meer subsecties geopend, waaronder de subsectie "Systeem" en selecteer deze met de linkermuisknop. Daarna verschijnen de systeeminstellingen in het rechtervenster van het programma. U moet een instelling vinden met de naam "Toegang tot registerbewerkingstools weigeren".

Stap 5

Klik op deze parameter door te dubbelklikken op de linkermuisknop. Daarna verschijnt een ander venster. Er zijn verschillende items in de linkerbovenhoek van dit venster. Zoek "Uitschakelen" tussen deze items. Bekijken. Klik vervolgens op "Toepassen" en OK.

Stap 6

Sluit alle vensters. Nadat u alle stappen hebt voltooid, start u uw computer opnieuw op. Na een herstart zou de register-editor beschikbaar moeten komen. Als u een computerbeheerder bent en na het voltooien van alle bovenstaande stappen, blijft het systeemregister vergrendeld, dan is dit hoogstwaarschijnlijk te wijten aan virussen. Scan uw systeem op virussen. Probeer vervolgens het register opnieuw uit te voeren.

Aanbevolen: