Hoe Trainers Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Trainers Te Maken
Hoe Trainers Te Maken

Video: Hoe Trainers Te Maken

Video: Hoe Trainers Te Maken
Video: Trainers en spelers beter maken, hoe doe je dat? 2024, April
Anonim

Het creëren van trainers is, zoals veel gokverslaafden denken, een bezigheid voor beginners. Trainers zijn alleen gemaakt zodat de speler de mogelijkheid heeft om die niveaus of missies te doorlopen die hij niet aankan. Iedereen weet dat games zijn verdeeld op basis van de moeilijkheidsgraad om de gameplay te halen. Er zijn spellen waarin cheatcodes niet worden verstrekt. Bij het gebruik van codes kunnen waarschuwingen over matig gebruik verschijnen, trainers helpen dergelijke gevallen te voorkomen.

Hoe trainers te maken
Hoe trainers te maken

Noodzakelijk

Magic Trainer Creator-software

instructies:

Stap 1

Een van de eenvoudigste programma's voor het maken van trainers is Magic Trainer Creator. Na het starten van het programma wordt een deel van de spelcode, die zich in het RAM bevindt, gekopieerd. De gekopieerde spelcode bevat parameters zoals het aantal levens, geld, manna, kracht, enz. In het Magic Trainer Creator-programma vind je de waarden die je nodig hebt, en bevries je ze, d.w.z. ze veranderen niet.

Stap 2

Nadat je het spel hebt gestart, moet je het spel openen. Ga naar het programma, activeer de PID (Process ID)-modus, selecteer het spel en het normale zoekalgoritme. Typ het nummer dat u zoekt in het veld Waarde om te zoeken en klik vervolgens op de knop Start.

Stap 3

Ga naar het spel om de waarde die je zoekt te wijzigen. Ga terug naar het programma, wijzig de waarde en klik vervolgens op de knop Doorgaan. Herhaal deze procedure meerdere keren totdat de gewenste waarde zoveel mogelijk afneemt.

Stap 4

Om de gevonden waarde te bevriezen, pakt u de updatebalk met de muis en sleept u deze naar rechts naar het einde en drukt u vervolgens op de knop Freeze. Om de gecreëerde waarde voor de trainer op te slaan, klikt u op de knop Opslaan, specificeert u de locatie van het opgeslagen bestand op schijf.

Stap 5

In het hoofdvenster van het programma moet u alle informatievelden invullen en op de knop voor het maken van een trainer klikken. Het trainerbestand moet worden gezocht in de programmamap.

Aanbevolen: