Windows-services Openen

Inhoudsopgave:

Windows-services Openen
Windows-services Openen

Video: Windows-services Openen

Video: Windows-services Openen
Video: Как открыть диспетчер служб Windows в Windows 10 2024, April
Anonim

Services of services in het Microsoft Windows-besturingssysteem zijn vereist om de computer goed te laten werken, hoewel sommige optioneel zijn en door de gebruiker kunnen worden uitgeschakeld.

Windows-services openen
Windows-services openen

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows XP-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Configuratiescherm" om de lijst met actieve services te bekijken en te wijzigen.

Stap 2

Vouw de link "Beheer" uit en selecteer "Services".

Stap 3

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" van het Microsoft Windows XP-besturingssysteem en ga naar het item "Uitvoeren" om een alternatieve procedure uit te voeren voor het bekijken en bewerken van de lijst met actieve services.

Stap 4

Voer de waarde services.msc in het veld "Open" in en bevestig de uitvoering van de opdracht voor het starten van de console door op OK te klikken.

Stap 5

Denk eraan dat u, voordat u wijzigingen aanbrengt, een kopie van de registervermeldingen maakt, zodat u de oorspronkelijke systeeminstellingen kunt herstellen in geval van onverwachte problemen. Om dit te doen, roept u het dialoogvenster Uitvoeren op en voert u de waarde regedit in het veld Openen in om de Register-editor te starten. Bevestig de uitvoering van de opdracht door op OK te klikken en open de registersleutel HKEY_LOCAL_MACHINE / System / CurrentControlSet / Services. Roep het contextmenu van de geselecteerde sectie op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer de opdracht "Exporteren".

Stap 6

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows 7-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken om de lijst met actieve services te bekijken en te bewerken en ga naar het item "Configuratiescherm".

Stap 7

Selecteer het item "Beheer" en open het knooppunt "Services" of roep het contextmenu van het bureaubladelement "Deze computer" op door met de rechtermuisknop te klikken om een alternatieve procedure uit te voeren.

Stap 8

Ga naar het item "Beheren" en vouw de link "Services" uit.

Stap 9

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" van het Microsoft Windows 7-besturingssysteem en ga naar het item "Uitvoeren" om een andere bewerking uit te voeren om de lijst met actieve services te openen.

Stap 10

Voer de waarde services.msc in het veld "Open" in en bevestig de uitvoering van de opdracht voor het starten van de console door op OK te klikken.

Aanbevolen: