Een Indicator Invoegen

Inhoudsopgave:

Een Indicator Invoegen
Een Indicator Invoegen

Video: Een Indicator Invoegen

Video: Een Indicator Invoegen
Video: ActivTrades – Hoe een indicator toevoegen 2024, April
Anonim

Indicatoren worden in de MetaTrader-terminal gebruikt als een hulpinstrument voor het beoordelen van wijzigingen in de hoofdprijsgrafiek. Bovendien kunnen ze informatie weergeven over de status van de lopende rekening en openstaande transacties, aankomende financiële gebeurtenissen, openings- en sluitingstijden van handelssessies, enz. Meestal worden indicatoren die niet zijn opgenomen in de basisdistributiekit van de terminal gedistribueerd via internet en vereisen bepaalde manipulaties voor gebruik.

Een indicator invoegen
Een indicator invoegen

Noodzakelijk

MetaTrader-terminal

instructies:

Stap 1

Plaats het indicatorbestand in de indicatorenmap - zoek het op in de expertsmap van de map waar de terminal is geïnstalleerd. Gewoonlijk wordt MetaTrader geïnstalleerd in de map Program Files van de systeemschijf en begint de naam van de map met de naam van de broker, bijvoorbeeld Alpari MetaTrader.

Stap 2

Compileer de indicator indien nodig. Een kant-en-klaar (reeds gecompileerd) indicatorbestand heeft de extensie ex4 (of ex5), maar vaak wordt alleen een bestand met de extensie mq4 (of mq5) via internet verspreid. Deze extensie heeft een broncodebestand dat niet kan worden gebruikt zonder compilatie. De terminal compileert automatisch alle mq4-bestanden bij het opstarten, dus als het mogelijk is om het opnieuw op te starten, doe het dan.

Stap 3

Als u de terminal niet kunt uitschakelen, dubbelklik dan op het broncodebestand - dit zal het openen in MetaEditor. Om de code die in de editor is geladen te compileren, drukt u op de F5-toets of klikt u op de knop Compileren.

Stap 4

Ga naar de MetaTrader-terminal - in de editor kan dit door op de F5-toets te drukken. Open de grafiek waar u de indicator wilt plaatsen.

Stap 5

Vouw de sectie "Aangepaste indicatoren" in het "Navigator"-paneel uit - deze bevindt zich aan de linkerkant van het terminalvenster. Zoek in de lijst met indicatoren degene die aan de grafiek moet worden gekoppeld en sleep deze met de muis naar de grafiek. In plaats van te slepen en neer te zetten, kunt u dubbelklikken op de naam van de indicator.

Stap 6

Wijzig de indicatorinstellingen in het venster Aangepaste indicator die MetaTrader zal tonen voordat de indicator aan de grafiek wordt toegevoegd. Vink op het tabblad "Algemeen" de overeenkomstige selectievakjes aan als de indicator externe bestanden gebruikt in zijn werk. Op het tabblad "Kleuren" kunt u de breedte, het lijntype en hun kleurschakeringen instellen. Op het tabblad "Weergave" kunt u de weergave van de indicator op de grafiek voor sommige tijdframes uitschakelen. Het tabblad "Invoerparameters" bevat de belangrijkste instellingen van de indicator.

Stap 7

Klik op de knop "OK" in het venster Aangepaste indicator en de indicator wordt op de kaart weergegeven. Soms duurt het enkele seconden of zelfs tientallen seconden voordat de indicator de weergegeven informatie van tevoren heeft voorbereid.

Aanbevolen: