Hoe Maak Je Een Graffiti Marker?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Graffiti Marker?
Hoe Maak Je Een Graffiti Marker?

Video: Hoe Maak Je Een Graffiti Marker?

Video: Hoe Maak Je Een Graffiti Marker?
Video: How To Make Graffiti Marker 2024, April
Anonim

Veel liefhebbers van graffitikunst dromen ervan om te tekenen met een speciale graffitimarker, maar niet iedereen heeft de mogelijkheid en de wens om het te kopen. In feite kunt u, door eenvoudige richtlijnen te volgen, zo'n marker zelf thuis maken zonder noemenswaardige kosten. Laten we eens kijken naar het proces van het maken van een graffitimarker van afvalmateriaal aan de hand van verschillende voorbeelden.

Hoe maak je een graffiti marker?
Hoe maak je een graffiti marker?

instructies:

Stap 1

Neem een LEGE Roll-On Deodorant Tube. Verwijder de bal en vul de tube met een mengsel van gekleurde mascara en bloem of gemalen krijt. Daarna kan de bal op zijn plaats worden gezet, of worden vervangen door een stuk dik vilt.

Stap 2

Gebruik een schoensmeerbuis met een schuimsponspunt. Was de binnenkant van de tube grondig. Koop een dikke gekleurde verf van een verf- en lakwinkel of een kunsthandel, voeg er een beetje verdunner aan toe en giet het in de tube. Je kunt elke andere langwerpige container vullen met een schuimrubberen applicator met dezelfde verf, of je kunt de applicator zelf maken van een stuk vilt of dicht schuimrubber.

Stap 3

De handige basis voor de marker is een lijmstift voor briefpapier, waaruit alle inhoud is gehaald. Vul de binnenkant van het potlood met watten en week rijkelijk met inkt zodat het katoen volledig wordt opgenomen. Knip een kurk van een geschikte maat en diameter uit het vilt, bevochtig deze ook met inkt en steek deze in het gat van het potlood.

Stap 4

Neem een gebruikte plastic fles oog- of neusdruppels, snij de bovenkant eraf en steek de spons er stevig in. Het moet de fles vullen en boven het uitgesneden gat uitsteken. Verzadig de spons met inkt en je kunt schilderen.

Stap 5

Je kunt ook een graffiti marker maken van een gewone permanent marker. Koop een permanente marker die dik genoeg is van je briefpapier en knip de bovenste punt af met een vulpen. Giet inkt en wat ontsmettingsalcohol in de marker. Steek een lang genoeg vierkant stuk spons of vilt in de bovenkant zodat het de hele lengte van de marker vult en als een punt op het oppervlak blijft.

Aanbevolen: