Hoe World Of Tanks Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe World Of Tanks Te Verwijderen
Hoe World Of Tanks Te Verwijderen

Video: Hoe World Of Tanks Te Verwijderen

Video: Hoe World Of Tanks Te Verwijderen
Video: АБСОЛЮТНАЯ ИМБА 2021 Года World of Tanks! ВЫ БУДЕТЕ В ШОКЕ! 2024, April
Anonim

Veel online games kunnen zeer verslavend zijn voor spelers. World of Tanks is geen uitzondering. "Tankist" investeert veel tijd en veel echt geld om militaire uitrusting te upgraden. Een radicale uitweg uit deze situatie is de volledige eliminatie van het spel.

Hoe World of Tanks te verwijderen
Hoe World of Tanks te verwijderen

instructies:

Stap 1

Het duurt slechts een paar minuten om de gameclient van World of Tanks van uw computer te verwijderen, evenals alle onderdelen van dit programma. Er zijn verschillende manieren om te verwijderen.

Stap 2

De eerste manier - ga naar het menu "Start" en selecteer "Alle programma's". Zoek in het pop-upvenster de map "World of Tanks" en open deze. Klik vervolgens op "World of Tanks verwijderen". Daarna start een automatisch programma dat de gameclient en alle gerelateerde programma's volledig van de harde schijf verwijdert.

Stap 3

Als om de een of andere reden de map World of Tanks ontbreekt in het menu Alle programma's, maar de locatie van het spel wel bekend is, zoek dan de map met het programma en zijn componenten op je harde schijf. In de regel wordt het zo genoemd - World of Tanks. Verwijder de map handmatig. Of open het, zoek en voer het bestand unins000.exe uit. Het bestand unins000.exe start hetzelfde de-installatieprogramma dat werd gebruikt bij de eerste methode om de game te verwijderen.

Stap 4

De derde methode is via het menu Start of Deze computer en selecteer het menu Configuratiescherm. Het bevat "Programma's toevoegen of verwijderen" of "Programma's en onderdelen", afhankelijk van de versie van Windows die op uw computer is geïnstalleerd. Zoek vervolgens het programma World of Tanks en verwijder het. Vergeet niet om ook alle andere programma's te verwijderen die "World of Tanks" in hun naam bevatten.

Stap 5

Om tijdelijke vermeldingen en bestanden uit het systeemregister te verwijderen die zijn gemaakt tijdens het gebruik van World of Tanks, moet u het register opschonen met speciaal gemaakte programma's. Ze zijn te vinden op internet. Nadat je het spel volledig van je computer hebt verwijderd, defragmenteer je de schijf waarop het zich bevond. En herstart ook je computer.

Stap 6

Voor velen betekent het verwijderen van het programma en de onderdelen ervan niet dat ze niet meer kunnen worden afgespeeld. Het account wordt permanent opgeslagen in de Wargaiming-database. Je kunt de gameclient op elk moment opnieuw downloaden naar je computer en World of Tanks blijven spelen vanaf het moment waarop je bent gestopt.

Stap 7

Om uw account te verwijderen, dient u een verzoek in bij de technische ondersteuningsdienst op de officiële World of Tanks-website. Binnen 60 dagen zal het bedrijf de aanvraag in overweging nemen en het account verwijderen.

Aanbevolen: