Hoe Te Controleren Op Cheats

Inhoudsopgave:

Hoe Te Controleren Op Cheats
Hoe Te Controleren Op Cheats

Video: Hoe Te Controleren Op Cheats

Video: Hoe Te Controleren Op Cheats
Video: CSS 2016 How to activate Cheats (seethruWall / fly thruwall, no recoil, no spread, jump high,...) 2024, April
Anonim

Bij het maken van uw server voor een populair spel, moet u speciale aandacht besteden aan de cultuur van de spelers en in het bijzonder de afwezigheid van valsspelers. Een cheater is een speler die opzettelijk programma's gebruikt die hem een voordeel geven ten opzichte van andere spelers. Er zijn verschillende soorten cheats: wallhack, speedhack, aimbot en nog veel meer. In de regel kunnen cheaters worden gevolgd door een onnodig hoge score of instant headshot, ongeacht het gebruikte wapen.

Hoe te controleren op cheats
Hoe te controleren op cheats

instructies:

Stap 1

Dus de regel voor het identificeren van een cheater is nummer één, de eenvoudigste: overdreven snelle beweging over de kaart. Met een voldoende lang spel is het mogelijk om van tevoren te bepalen waar de vijand op een of ander moment zal zijn, dus als je verdacht snel beweegt, moet je de speler in de gaten houden: speedhack is mogelijk.

Stap 2

De volgende cheat is triviaal en gemakkelijk te detecteren: aimbot. Een bepaald punt op het lichaam van de vijand wordt ingesteld, waar het richten wordt uitgevoerd nadat de eerste patroon is afgevuurd. Meestal is het het hoofd. Deze cheat kan worden opgespoord door het onkarakteristieke schudden van het zicht voor de speler en het onverwachte "plakken" in de muur. Natuurlijk is een hoog aantal headshots ook indicatief, maar vergeet niet dat er gameprofessionals zijn die niet worden geraakt vanwege cheats, maar vanwege vaardigheid.

Stap 3

Wallhack. De cheat is dat de speler de vijand door de muren kan zien en zijn bewegingen kan volgen. In de regel worden dergelijke spelers opgemerkt door volledig onbegrijpelijke "schoten", bijvoorbeeld wanneer een patroon van een sluipschuttersgeweer onmiddellijk het hoofd raakt, of wanneer ze merken dat de speler te vaak naar de muur in de richting van de vijand kijkt, hem letterlijk zien vertrekken met een gezicht.

Stap 4

Ook onderscheiden dergelijke wapens ontbreken.

Aanbevolen: